Droombruiloft op het prachtige Parc Broekhuizen in Leersum

Daar sta je dan als bruidegom… Met je 3 dochters aan je zijde, wachtend tot je aanstaande en de moeder van je kinderen naar beneden komt.

En met naar beneden bedoel ik: lopend als een koningin van die prachtige trappen bij Parc Broekhuizen.

Het is een WOW locatie om te trouwen! Prachtig van binnen en van buiten, omringd door groen en water. 

Stralend de trap af

Maar terug naar dat moment, de spanning is voelbaar en daar komt ze.

Stralend loopt ze de trap af en haar dochters stralen mee. En haar aanstaande, die kijk ontroerd op en bedwingt zijn tranen. Ik ook overigens, op dit soort momenten kan je me wegdragen. Maar dat gaat natuurlijk niet, want dan zijn er geen foto’s.

Gelukkig is mijn camera belachelijk groot vergeleken met mijzelf, dus prima dekmantel voor mijn ontroering. 

Een stralende dag door top leveranciers

Al mag die ontroering er natuurlijk prima zijn, dat maakt dat ik die momenten kan vastleggen, ik voel ze namelijk ook. En die momenten waren er volop op deze dag. Een stralende dag overigens, de zon was volop aanwezig! Een heel team van ervaren leveranciers was er op dit bruidspaar de dag van hun leven te geven.

Zoals Weddingplanner Desiré, die werkelijk waar alles voor haar bruidsparen over heeft. Als er iemand hard werkt is zij het wel! 

Maar ook de Filmmeisjes, met wie ik altijd zo fijn samenwerk. Of Babs Mariëlle van Tintelend Trouwen, die opzoek gaat naar het echte verhaal, vol enthousiasme en humor. En dan was er nog muziek van Merel. En Marieke Bekke, van Verse Kunst niet te vergeten! Zij legt jouw ceremonie live vast op doek, hoe tof is dat?  

”Wat ik heel fijn vond was dat we al heel snel een preview hadden van de foto’s zodat je lekker in je nageniet-modus kunt doorzweven op je wolk. Dan volgt nog de gigantische hoeveelheid aan foto’s en een voorstel voor het fotoboek. Je blijft genieten! Echt een aanrader om Mandy bij je bruiloft te hebben.”

Mooie woorden en verrassingen

Terug naar het bruidspaar, al heel lang bij elkaar, maar op deze dag waren ze dol verliefd. Maar het was niet alleen hun dag, ook hun drie dochters, familie en vrienden waren en hoorden er echt bij. En met Parc Broekhuizen op de achtergrond werden er mooie woorden gesproken, de oudste dochter zong een prachtig lied (daar kwamen die tranen weer!) en het ja-woord klonk.

En er waren nog surprise acts! Wat een grote verassing was voor de bruid. Die ging van schrik, naar tranen naar pure blijdschap. 

De bruiloft afsluiten met een spetterend feest

Tijdens de borrel gingen de mooie woorden door en ook tijdens het diner. Het feest werd aangevuld met nog meer avondgasten en een optreden van Julia Zahra en Cherry & The Sugarstuds die daarna een spetterend feest inzetten.

Parc Broekhuizen stond nog wel even op z’n kop, maar het was tijd voor mij om naar huis te gaan en die duizenden foto’s in te laden. Want deze dag was zo vol met mooie momenten, daar had ik nog wel even werk aan.

Gelukkig vind ik mijn werk leuk, kan ik de dag lekker nabeleven tijdens het bewerken.

Bedankt lief bruidspaar dat ik hierbij mocht zijn!

Leveranciers

“Eerst hadden we een hele fijne kennismaking bij ons thuis. Heel flexibel en ze had van alles meegebracht om te laten zien zodat je een goed beeld krijgt van haar stijl. Op de dag zelf is ze onopvallend op de achtergrond aanwezig maar continue precies op de juiste tijd op de juiste plek om het allemaal vast te leggen. Een hele fijne herinnering door haar supermooie foto’s. Je ziet dat ze oog voor detail heeft en heel mooi gebruik maakt van natuurlijk licht.”

”Wat zijn wij blij geweest met onze fotografe Mandy! De foto’s zijn allemaal even mooi en prachtig. Ze geven precies dat gevoel weer terug van de dag. Je kunt de mooie en spontane momenten niet meer overdoen en zij pakt ze allemaal mee… zonder dat je het doorhebt.”

Trouwfotograaf nodig? Ik leg jullie trouwdag met plezier vast!

Home » Blog » Droombruiloft op het prachtige Parc Broekhuizen in Leersum