Prachtige Fries-Amerikaanse strandbruiloft op Vlieland

Trouwen op Vlieland, dat klinkt goed toch? Dat is het ook! Zelf was ik nog nooit op dit mooie eiland geweest, maar na het vastleggen van deze prachtige bruiloft kan ik alleen maar hopen op meer eiland bruiloften.

Op de fiets

De pret begint al op de boot, waardoor je gelijk het gevoel hebt naar een andere plek te gaan. Het eiland is zo goed als autovrij dus met de fiets gingen we onderweg naar Westcord Strand Hotel Seeduyn, waar de volgende dag de bruiloft zou plaats vinden.

Het weer was geweldig en het voelde als vakantie.

Mooie plekjes voor de fotoshoot

De dag begon met een intieme groep, die samen kwamen om te proosten op de dag die zou gaan komen. Zij Amerikaanse, hij een echte Fries, maar het was alsof beide families elkaar dagelijks zien, zo gezellig was het gelijk.

Daarna sprongen we in de auto, en werden we rondgereden naar de mooie plekjes van het eiland. Uitzicht vanaf de vuurtoren, toen richting het strand dat bijna doet denken aan een tropisch eiland. En er was vooral ontzettend veel lol.

Rennen door de duinen, genieten van de zon, zin hebben in de dag, wat een heerlijke fotoshoot!

Zonsondergang op het strand

Na een ceremonie op het strand, met mooie woorden van familie, was het tijd voor een relaxte borrel, gevolgd door heerlijk eten door bij ’t Badhuys.

En terwijl de zon onder ging, er meer mooie woorden waren, we nog even het strand op renden ging de dag over in het feest. Die nog wel even doorging en waarbij de gasten, komend van all over the world samen een goed feestje bouwden.

Home » Blog » Prachtige Fries-Amerikaanse strandbruiloft op Vlieland