Trouwfotograaf Utrecht

Als trouwfotograaf leg ik jullie bruiloft op zijn mooist vast. Ik heb inmiddels meer dan 250 bruiloften in het binnen- en buitenland mogen vastleggen.

Utrecht is ongedwongen, relaxed en perfect voor een stadse spontane bruiloft. Je kan er gaan voor een moderne bruiloft of misschien juist iets romantischer? Samen slenteren door de stad of met je gasten proosten in een mooi pand, heeft wel iets toch?

Sfeervolle trouwfotografie in Utrecht

Prachtige trouwlocaties

Er zijn in Utrecht veel mooie locaties te vinden. Zoals het monumentale Paushuize en Sonnenborgh, een museum en sterrenwacht. Maar ook rondom Utrecht zijn er veel prachtige locaties te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Slot Zuylen of Fort Vechten?

Het leuke aan Utrecht is dat er ontzettend veel toffe leveranciers zijn en we ook graag samenwerken. Zo krijgen jullie een echt Utrechtse bruiloft met leveranciers die hun weg weten te vinden in deze leuke stad.

Trouwshoot in hartje Utrecht

Gaan jullie trouwen in het centrum van Utrecht? En willen jullie hier een fotoshoot doen? Leuk! Het mooie aan een stad als Utrecht is dat je niet veel nodig hebt voor een mooie foto.

Slenteren langs de grachten, als het even kan een fijn zonnetje erbij en je hebt dat stadse gevoel te pakken. De straatjes bij Centraal Museum of Lepelenburg zijn altijd goed of wat dacht je van een mooi stuk groen langs de Singel?

“De foto’s stralen precies dat uit wat ik tijdens de hele dag gevoeld heb bij ons en onze gasten: liefde en blijdschap! Ik heb haar nauwelijks gemerkt dat ze er was, maar we hebben wel van alle bijzondere momenten en belangrijke mensen in ons leven prachtige foto’s, heel erg dierbaar.”

— Lydia

Trouwshoot in de natuur van Utrecht

Op zoek naar iets meer groen? Rondom Utrecht zijn er ontzettend veel mooie plekken te vinden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug vlakbij en ook de Soester Duinen is een mooie plek om foto’s te maken.

Ga je trouwen op een locatie zoals Slot Zuylen? Dan hoef je niet eens ver voor een paar mooie foto’s. De omgeving is mooi genoeg!

Werkwijze

Rustig & onopvallend

Ik fotografeer jullie bruiloft door alles te zien, maar niets te verstoren. Ik ben rustig, beweeg me onopvallend, en ga voor de hoogste kwaliteit foto’s. Dat jullie en de gasten op hun gemak zijn, is voor mij belangrijk. 

Tijdens de eventuele fotoshoot met jullie samen help ik jullie met poseren, maar verder regisseer ik niks op jullie dag. Ik leg jullie niet mijn verhaal, maar jullie verhaal vast.

De speciale momenten

Na meer dan 250 bruiloften in binnen- en buitenland, weet ik dat de foto’s de herinnering vormen.

Ik vind het elke keer weer bijzonder om bij zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn en leef altijd volop mee. Zo vang ik de veelzeggende beelden en de speciale momenten die jullie zelf niet zagen. Voor jullie, de gasten en voor later.

Mijn stijl

Romantisch, sfeervol en met oog voor licht. Zo omschrijven mijn klanten, vrienden en familie mijn stijl. Ik ben dol op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar bijzondere, spontane momenten en mooie details. Ik maak graag pure, tijdloze foto’s en gebruik geen opvallende filters bij de nabewerking.

Met zorg & aandacht

Ik ga voor echte kleuren, echte momenten, maar op een high-end manier. Mijn liefde voor modefotografie zie je terug in de foto’s, zonder dat ik jullie verhaal uit het oog verlies. 

Ik focus mij op de mensen en de momenten, maar ook de details zeggen iets over jullie dag. Ik zoek altijd naar rust in mijn beelden en hou van esthetische foto’s. Elke foto bewerk ik met aandacht en je krijgt bij mij veel foto’s.

“Het was een feest om met Mandy te werken! In de voorbereiding was ze flexibel, luisterde goed en maakte heldere afspraken die zij altijd nakwam. Ze heeft veel ervaring en dat is te merken in haar duidelijke manier van communicatie en de betoverend mooie foto’s van de dag zelf. En bovendien is Mandy gewoon een hartstikke prettig persoon.”

— Miriam & Max

High-end trouwfotografie

High-end staat voor mij voor kwaliteit en waarde. Een bruiloft is een levensgebeurtenis en een uniek moment. Dat besef ik mij al te goed als fotograaf. 

Daarom vind ik het belangrijk om de allerbeste kwaliteit te leveren, in mijn service & fotografie en met jullie trouwalbum. High-end staat voor mij ook voor esthetiek, voor beelden die niet iedereen kan maken. 

Mijn prijzen en werkwijze zijn hierop gebaseerd. Op de tijd en aandacht die ik in jullie bruiloft stop. Op de waarde die veel verder gaat dan een paar uur fotograferen, maar een herinnering voor altijd vormt. Op mijn service voor en na de trouwdag en het vertrouwen die jullie kunnen hebben in mij.

mandy brander, trouwfotograaf

Over Mandy

Utrecht mijn favoriete stad! Ik heb er 10 jaar met liefde gewoond en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekken, trouwlocaties of mooie straatjes.

De sfeer maakt dat ik mij altijd thuis voel in deze stad. Zo kom je er makkelijk een bekende tegen, maar is er ook altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven.

Mijn favoriete plek? Fietsen langs de Singel terwijl alles in bloei staat. Een foto waard!

“De foto’s stralen precies dat uit wat ik tijdens de hele dag gevoeld heb bij ons en onze gasten: liefde en blijdschap! Ik heb haar nauwelijks gemerkt dat ze er was, maar we hebben wel van alle bijzondere momenten en belangrijke mensen in ons leven prachtige foto’s, heel erg dierbaar.”

— Lydia

Investering & Pakketten

Wat kost het als ik jullie bruiloft fotografeer? Of wil je meer weten over mijn stijl en werkwijze?