Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Trouwfotograaf Utrecht

Als trouwfotograaf leg ik jullie bruiloft prachtig vast. Na meer dan 200 bruiloften weet ik alle speciale en onbevangen momenten te vinden.

Sfeervolle trouwfotografie in Utrecht

Utrecht is ongedwongen, relaxed en perfect voor een stadse spontane bruiloft. Je kan er gaan voor een moderne bruiloft of misschien juist iets romantischer? Samen slenteren door de stad of met je gasten proosten in een mooi pand, heeft wel iets toch?

Bruiloft of trouwshoot in hartje Utrecht

Gaan jullie trouwen in het centrum van Utrecht? En willen jullie hier een fotoshoot doen? Leuk! Het mooie aan een stad als Utrecht is dat je niet veel nodig hebt voor een mooie foto.

Slenteren langs de grachten, als het even kan een fijn zonnetje erbij en je hebt dat stadse gevoel te pakken. De straatjes bij Centraal Museum of Lepelenburg zijn altijd goed of wat dacht je van een mooi stuk groen langs de Singel?

“Naast de onwijs mooie foto’s die Mandy maakt, is ze ook heel fijn in omgang. Wij waren beide een beetje zenuwachtig, maar dat verdween al snel na de fotoshoot. Mandy is heel lief en straalde zelf rust uit en stelde ons enorm op ons gemak daardoor. Je hebt op een gegeven moment niet eens meer door dat ze foto’s maakt.”

Anika & Ricardo

Trouwfotograaf
Mandy Brander

Utrecht mijn favoriete stad! Ik heb er 10 jaar met liefde gewoond en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekken, trouwlocaties of mooie straatjes.

De sfeer maakt dat ik mij altijd thuis voel in deze stad. Zo kom je er makkelijk een bekende tegen, maar is er ook altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven.

Mijn favoriete plek? Fietsen langs de Singel terwijl alles in bloei staat. Een foto waard!

Prachtige trouwlocaties in Utrecht

Er zijn in Utrecht veel mooie locaties te vinden. Zoals het monumentale Paushuize en Sonnenborgh, een museum en sterrenwacht. Maar ook rondom Utrecht zijn er veel prachtige locaties te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Slot Zuylen of Fort Vechten?

Het leuke aan Utrecht is dat er ontzettend veel toffe leveranciers zijn en we ook graag samenwerken. Zo krijgen jullie een echt Utrechtse bruiloft met leveranciers die hun weg weten te vinden in deze leuke stad.

Trouwshoot in de natuur van Utrecht

Op zoek naar iets meer groen? Rondom Utrecht zijn er ontzettend veel mooie plekken te vinden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug vlakbij en ook de Soester Duinen is een mooie plek om foto’s te maken.

Ga je trouwen op een locatie zoals Slot Zuylen? Dan hoef je niet eens ver voor een paar mooie foto’s. De omgeving is mooi genoeg!

Bruid in muntgebouw Utrecht

Werkwijze

Ik fotografeer jullie bruiloft door alles te zien, maar niets te verstoren. Op jullie prachtige dag straal ik rust uit en beweeg ik onopvallend. Het belangrijkste is dat jullie en jullie gasten op gemak zijn.

Ervaren & flexibel

Ik hou van het onverwachte. Loopt de planning in de soep? Ik zorg voor een relaxte sfeer en de mooiste foto’s. 

Helder contact

Ik beantwoord al jullie vragen op snelle en fijne wijze — vooraf, op de trouwdag zelf én erna.

Natuurlijk licht

Ik ben altijd op zoek naar de beste hoek en het perfecte licht. Of het nou regent, bewolkt of felle zon is, geen probleem!

Investering

Wat kost het als ik jullie bruiloft fotografeer? Je leest hier meer over mijn prijzen.