U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Spontane & tijdloze foto's

Fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Een mooie foto van jezelf, samen met je geliefde of met je gezin? Ik maak spontane, frisse, tijdloze foto’s en sta open voor allerlei ideeën.

Het liefst fotografeer ik buiten. Ik ben dol op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarbij voelt buiten fotograferen ook veel vrijer dan in een studio. Het levert vaak veel mooiere en spontanere beelden. Zeker met kinderen is dit een aanrader.

Hou je niet van poseren? Dan is dat ook nergens voor nodig. Ik maak met liefde reportages die laten zien wie jij bent, zonder dat je geforceerd een houding moet aannemen.

Wil je juist wel poseren, bijvoorbeeld voor een portfolio? Dan kan ik je ook helpen. Ik heb veel ervaring in mode- en beautyfotografie.

  • Werkwijze & Investering
  • Buitenland
  • Tips
Investering

Een fotoshoot is mogelijk vanaf €250,- in omgeving Utrecht. Vraag mijn prijslijst op voor meer prijzen en details of mail mij voor een offerte op maat.

Levering

Na de fotoshoot en betaling van de factuur ontvang je de foto’s in een online privé galerij. De factuur stuur ik altijd na de fotoshoot. De online galerij is beveiligd met een wachtwoord en kan gedeeld worden met familie en vrienden. Via de galerij kan je alle foto’s in hoge resolutie downloaden. De foto’s blijven ongeveer een jaar online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Locatie

Aangezien ik het liefst buiten fotografeer heb ik geen eigen fotostudio. Wil je wel binnen op de foto, dan kunnen we samen zoeken naar een mooie locatie.

Reizen

Ik woon in Utrecht, maar reizen is geen probleem. Ik reis door heel Nederland en ben ook in het buitenland beschikbaar. Buiten Utrecht reken ik wel reiskosten.

Producten

Je krijgt bij mij alle foto’s digitaal, in hoge resolutie, in kleur en in zwart/wit. Ik lever geen losse prints. Wel maak ik op aanvraag fotoboeken. Wil je meer informatie over fotoboeken, neem dan contact met mij op.

Foto’s delen

Je bent vrij om de foto’s privé te gebruiken. Dit betekent voor eigen gebruik of om te delen met vrienden en familie. Commercieel delen, bijvoorbeeld ter promotie van een bedrijft, is niet toegestaan. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn zakelijke Facebookpagina tagt.

Fotoshoot in het buitenland

Ik ben gek op reizen en fotograferen in het buitenland. Een bruiloft op Ibiza, een fotoshoot op Bali, een loveshoot in Nepal, niets is mij te gek!

Heb je altijd al een loveshoot willen doen in Parijs of New York? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden. Ik reis met liefde naar jullie (vakantie)bestemming voor een onvergetelijke fotoshoot.

Neem voor meer informatie contact met me op, dan bespreken we je plannen.

Wat moet ik aan doen?

Doe vooral aan waar jij je prettig in voelt! Het hoeft niet per se allemaal te matchen, super chique te zijn of in één kleur. Dat mag natuurlijk wel, maar wees vooral jezelf. Wel is het mooier om je jas uit te doen en om hele drukke prints te vermijden.

Heb je tips voor kleine kinderen?

Kleine kinderen zijn moeilijk te 'regisseren'. Daarom hou ik een fotoshoot met kinderen graag spontaan en luchtig. Veel spelen, lol maken en vooral niet te veel moeten. Voor de allerkleinsten is het handig om wat afleiding mee te nemen. Leuke speeltjes of bijvoorbeeld bellenblaas.

Welke locatie is het beste?

Ik heb geen studio en werk dus op locatie. Ik hou erg van buiten fotograferen, omdat het licht mooi is en de meeste mensen zich buiten veel meer op hun gemak voelen dan in een studio. Als je op zoek bent naar een locatie denk ik graag met je mee, dus mail mij gerust voor tips!

Heb je nog andere tips?

Heb plezier! Zie het vooral als iets leuks, een moment om samen te zijn met je familie of geliefde en geef je eraan over. Ik vind niets raar en help je natuurlijk met poseren, maar wees vooral ook lekker jezelf.