Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoot in een luchtballon over de Utrechtse Heuvelrug

Een stelletje ballonvaarders

Soms krijg je wel hele bijzondere aanvragen… Zoals deze fotoshoot die door een lieve collega fotograaf aan mij was doorgegeven.

Of ik een stel wilde fotograferen in een luchtballon?

Tuurlijk wil ik dat!

En wat het extra bijzonder maakte is dat dit stel beiden zeer ervaren ballonvaarders zijn en dus ook zelf zouden gaan vliegen.

Wat een geweldig uitzicht

Op een koude, maar zonnige dag reed ik richting de opstapplaats, waar we eerst op de grond foto’s maakten, terwijl er langzaam lucht in de ballon werd geblazen.

Een geweldige setting en terwijl de ballon vorm begon te krijgen was het tijd om ons klaar te maken voor de vlucht.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik wel een beetje zenuwachtig was, want ik heb ontzettende hoogtevrees, maar daar laat ik mij natuurlijk niet door tegenhouden!

Het was een surrealistische ervaring om langzaam omhoog te zweven en mijn angst zakte al snel weg. Wat een rust en wat een geweldig uitzicht!

Over de Utrechtse Heuvelrug

Waar ik in een vliegtuig toch vrij onrustig zit, voelde ik me hier ontspannen en veilig. Een bijzondere ervaring en ik vond het echt geweldig om met dit leuke stel foto’s te maken in de lucht, terwijl het zonnetje langzaam onder ging en we over de Utrechtse Heuvelrug vlogen.

Wiegers Ballonvaarten, bedankt voor deze geweldige ervaring! Een ervaring die ik zeker kan aanraden, met of zonder fotograaf, maar ik ga natuurlijk graag met je mee!

Laat een reactie achter

Home » Blog » Fotoshoot in een luchtballon over de Utrechtse Heuvelrug