Ik hou van de spontaniteit en gelukzaligheid, van de jurk en van de kleine details die zoveel vertellen. Een bruiloft vastleggen zoals die was, dat is mijn uitdaging. Mijn cadeau voor de mensen waar ik even heel dichtbij mocht zijn.

Ik ben gek op reizen. Niet alleen als vakantie, ook om te fotograferen. Een Tibetaanse trouwerij in Nepal, een modereportage op het strand van Portugal of een motorreis van Nederland naar Mongolië. Zoals ik met Pieter, mijn vriend, de wereld rondreis, zo fotografeer ik ook een bruiloft. Ik wil alles zien, maar niets verstoren. Ik laat me verrassen door bijzondere beelden, grappige details en ontroerende momenten.

Bruiloftsfotografie barst van de clichés, en allemaal zijn ze waar. Gelukkig, want ik loop nog steeds met een grote grijns achter mijn camera om de jurk heen. Pink soms een traantje weg. En ja, bruiloften fotograferen is voor mij véél meer dan gewoon werken. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ik weet hoe belangrijk de foto’s zijn, nadat de grote dag voorbij is. Voor jullie, voor de gasten, voor later.

Vincent & Karin

"Mandy is een topfotograaf. Ze heeft voor ons een prachtige trouwreportage gemaakt. Ze heeft oog voor de juiste momenten en begrijpt wie er bij wie hoort. Dat zie je terug in het album. De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben prachtige scherpte/diepte. De bewerkingen zijn naturel; in onze ogen is dat het mooist. De werkelijkheid, maar dan wel op zijn best. Op de dag zelf is ze onzichtbaar. Je merkt bijna niet dat ze er is en dat draagt bij aan het onbevangen karakter van de afbeeldingen. Ik zou haar aan iedereen aanraden."