You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
Nederlands
menu
Mandy Brander

Over Mij

Mijn allereerste bruiloft, ik weet nog goed wat ik voelde. Destijds in 2012 werkte ik vooral als bedrijfs- en modefotograaf, het was leuk werk en ik maakte mooie foto’s. Maar daar, op die bruiloft, ervaarde ik een soort verliefdheid. En nu, ruim honderd bruiloften verder, voel ik het nog steeds: het is de bruiloftsroes.

Ik hou van de spontaniteit en gelukzaligheid, van de jurk en van de kleine details die zoveel vertellen. Een bruiloft vastleggen zoals die was, dat is mijn uitdaging. Mijn cadeau voor de mensen waar ik even heel dichtbij mocht zijn.

Mandy is een topfotograaf. Op de dag zelf is ze onzichtbaar. Je merkt bijna niet dat ze er is en dat draagt bij aan het onbevangen karakter van de afbeeldingen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Vincent & karin

Ik ben gek op reizen. Niet alleen als vakantie, ook om te fotograferen. Een Tibetaanse trouwerij in Nepal, een modereportage op het strand van Portugal of een motorreis van Nederland naar Mongolië. Zoals ik met Pieter, mijn vriend, de wereld rondreis, zo fotografeer ik ook een bruiloft. Ik wil alles zien, maar niets verstoren. Ik laat me verrassen door bijzondere beelden, grappige details en ontroerende momenten.

Bruiloftsfotografie barst van de clichés, en allemaal zijn ze waar. Gelukkig, want ik loop nog steeds met een grote grijns achter mijn camera om de jurk heen. Pink soms een traantje weg. En ja, bruiloften fotograferen is voor mij véél meer dan gewoon werken. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ik weet hoe belangrijk de foto’s zijn, nadat de grote dag voorbij is. Voor jullie, voor de gasten, voor later.

Willen jullie meer weten over
pakketten, prijzen en bruidsalbums?

contact opnemen
WhatsApp chat