Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Trouwfotograaf
Mandy Brander

Mijn allereerste bruiloft, ik weet nog goed wat ik voelde. Destijds in 2012 werkte ik vooral als bedrijfs- en modefotograaf, het was leuk werk en ik maakte mooie foto’s. Maar daar, op die bruiloft, ervaarde ik een soort verliefdheid.

En nu, meer dan 200 bruiloften verder, voel ik het nog steeds: het is de bruiloftsroes.

Ik hou van de spontaniteit en gelukzaligheid, van de jurk en van de kleine details die zoveel vertellen.

Een bruiloft vastleggen zoals die was, dat is mijn uitdaging. Mijn cadeau voor de mensen waar ik even heel dichtbij mocht zijn.

“Mandy is een topfotograaf. Op de dag zelf is ze onzichtbaar. Je merkt bijna niet dat ze er is en dat draagt bij aan het onbevangen karakter van de afbeeldingen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.”

Vincent & Karin

Met een grijns achter de camera

Bruiloftsfotografie barst van de clichés, en allemaal zijn ze waar. Gelukkig, want ik loop nog steeds met een grote grijns achter mijn camera om de jurk heen. Pink soms een traantje weg.

Ik hou van de onverwachte momenten. Onverwachts mooi licht, een mooie speech of juist de planning die helemaal uitloopt.

Ik pas me aan, spring erop in en blijf altijd rustig. Ik ben flexibel en raak niet in de stress. Hebben we opeens nog maar 15 minuten voor de fotoshoot? Geen probleem, let’s go! Ik zoek de beste plek, zorg voor een relaxte sfeer en de mooiste foto’s.

Wereldreiziger

Ik ben gek op reizen, vooral op de motor! Met vriend en ik zijn al met veel plezier meer dan 30 landen doorgereden.

Kalme aanpak

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Dat is niet alleen fijn voor jullie, maar ook voor jullie gasten.

Ervaren fotograaf

Ik fotografeer al 10+ jaar. Na mijn studie Communicatie ben ik direct begonnen en heb inmiddels enorm veel ervaring.

Fotograferen zonder te verstoren

Ik heb inmiddels al meer dan 200 bruiloften gefotografeerd en daarom weet ik goed in te schatten wat er gaat gebeuren.

Dit in combinatie met een fijne samenwerking tussen de eventuele wedding planner, de locatie en andere leveranciers maakt dat ik dé momenten weet te vangen.

Zo onopvallend dat het kan voorkomen dat één van de gasten roept, “Waar is de fotograaf?!” terwijl ik al lang op de beste plek sta.

Ik blend in tussen de gasten en dat maakt dat ik die echt onbevangen momenten kan vastleggen.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en albums?

Benieuwd naar mijn andere werk?

Ik fotografeer niet alleen bruiloften. Ik doe ook fotoshoots, zakelijke fotografie, promoties, mode, evenementen en meer.

Liefde voor reizen

Dankzij mijn fotografie ben ik veel op pad en dat doe ik met veel plezier. Het brengt me op nieuwe plekken en ik ontdek graag nieuwe landen. Daarom ben ik samen met mijn partner Pieter de afgelopen jaren veel op reis geweest.

Onze eerste grote reis ging van Nederland naar Mongolië, op de motor. En ja, ik rij zelf! Daarna volgde nog velen avonturen, waaronder in Nepal en India, Afrika en Zuid-Amerika.

Onlangs hebben we Utrecht ingeruild voor een klushuis in het mooie Zeist, maar we zijn nog lang niet uitgereisd. Meer reisfotografie vind je op onze reisblog genaamd We Want Adventure.

een olifanten familie in afrika, reisfotografie
Linsey en Mandy van Brander & Brander

Websites op maat
& SEO advies

Als zelfstandig fotograaf ben ik ook ondernemer. Het ondernemersspel geeft me enorm veel energie.

Eind oktober 2019 heb ik daarom Brander & Brander opgericht met mijn zus en webdeveloper Linsey.

We helpen ondernemers met een prachtige website op maat voor een fijne prijs. We regelen het ontwerp en de techniek, en helpen ook met de content en SEO.

Daarnaast delen we onze website & SEO kennis ook in adviesgesprekken en masterclasses.

Check of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum