Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Prachtige Amerikaans-Nederlandse bruiloft in Utrecht

Eén grote familie

Zij Nederlands, hij Amerikaans, elkaar ontmoet in Zuid-Amerika en nu een aantal jaar later trouwen ze in Nederland. Vrienden en familie zijn overgekomen vanuit Amerika om deze dag te vieren en dat resulteerde in prachtige dag vol mooie en ontroerende momenten.

De dag starte bij Max, die zich klaarmaakte in hartje Utrecht samen met zijn groomsmen. Miriam maakte zich klaar in het gezellige Lombok, in Utrecht.

Iedereen was betrokken en opgetogen en beide families en vriendengroepen waren duidelijk ontzettend verheugd om deze dag te vieren.

Prachtige buitenbruiloft

Na een fotoshoot in Lombok, vertrokken we richting de trouwlocatie Hoeve Sparrendam. Een leuke informele locatie en gelukkig was het weer goed gezind, zodat er buiten getrouwd kon worden.

De hele dag stond in teken van de liefde die zo duidelijk zichtbaar is tussen Max en Miriam. Net als hun liefde voor familie en vrienden.

Mooie woorden, tranen, een lief lied van Miriam, trotse ouders en natuurlijk een goed feest. Wat plaats vond in de Winkel van Sinkel!

Met de Domtoren op de achtergrond, werd er een spetterende openingsdans opgevoerd, de start van een mooie avond.

Credits

Praat mee (1 reactie)

Laat een reactie achter

Home » Blog » Prachtige Amerikaans-Nederlandse bruiloft in Utrecht