U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Over

Migaki, Japans voor jezelf verbeteren. En dat is precies wat jij tijdens de workshop met ons zal bereiken.

Ondernemen in de fotografie kan een ware zoektocht zijn. Een zoektocht naar je eigen kracht, je specialisatie en de juiste balans tussen werk en privé. Wellicht heb je het gevoel dat het beter kan. Zonder de stress die je nu ervaart. Het is tijd om jouw manier van ondernemen bij te schaven.

Tijdens onze Migaki Workshops gaan we aan de slag met alle elementen die bij het ondernemen in de fotografie aan bod komen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Wij sturen je naar huis met inspiratie, kracht, liefde voor het vak, en bovenal: met de benodigde tools om dit alles te bereiken.

Op zoek naar een frisse start van 2018 en een introductie op Migaki Workshops? Kom dan op 8 januari naar ons Kick Start 2018 Migaki Event! Meer informatie over dit leuke event, voor maar €55,- in de Stadstuin Utrecht lees je verderop deze pagina.

Workshop

Onze visie

Een onderneming stárten is niet moeilijk. Het onderhouden, succesvol worden en een privéleven behouden kan wel een uitdaging zijn. Niet voor niets stopt de helft van de ZZP’ers binnen 5 jaar met hun onderneming.

Een startende ondernemer moet vaak bij zichzelf ten rade gaan. Waar liggen mijn talenten? Wat vind ik belangrijk? Hoe zet ik mijn bedrijf voort op een manier die bij mij past, maar ook brood op de plank brengt?

Ook wij waren ooit nieuwkomers. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met het onderhouden van een onderneming. Hadden wij toentertijd maar een gerichte workshop kunnen volgen. Eentje die ons groentjes de geheimen vertelde, ons waarschuwde voor de tegenslagen en informeerde over de mogelijkheden. Eentje die ons inspireerde om een fantastisch bedrijf op te bouwen. Geen gebakken lucht maar een workshop op maat.

Dit zette ons aan het denken. Wij kunnen van waarde zijn. Onze ervaringen in de fotografie, maar ook onze ervaringen met mensen en het ondernemen willen wij met jullie delen.

Voorafgaand aan de workshop zijn er veel mogelijkheden voor eigen input. Samen met jullie zullen wij er een waardevolle en inspirerende workshop van maken.


Het Kick Start 2018 Migaki Event op 8 januari in Utrecht

Wat je krijgt:
– Een sessie waarin Arma het heeft over het bepalen van je eigen stijl en identiteit als fotograaf
– Ruimte voor het uitwisselen van ervaringen
– Drinks & Bites
– Netwerken en borrelen

Heb je zin om 2018 met Arma te starten met een heerlijke boost voor je fotografie business en een gezellige borrel? Kom dan op 8 Januari 2018 om 16:00 uur naar de Stadstuin in Utrecht.

  • Prijs: € 45,-*
  • Datum: 8 januari 2018
  • Tijd: vanaf 16:00
  • Locatie: De Stadstuin in Utrecht

Aanmelden Kick Start 2018 Migaki Event

*Kom je daarna een van de de Migaki Workshops? Dan krijg je het €45,- korting op de workshop


Migaki Workshop — 2 dagen (Coming Soon!)

  • Datum: Coming Soon!
  • Prijs: Coming Soon!
  • Inclusief: Workbook
Ondernemen en Marketing

Ondernemen is een fantastische uitdaging die vele mogelijkheden biedt. Naast ons succes in de trouwfotografie, hebben wij ook veel ervaring met andere aspecten van de fotografie. Maar waar ligt joúw kracht? Hoe breng je die kracht het best tot zijn recht? Wat zijn de marketing mogelijkheden? Wat past bij je? Met deze vragen gaan wij onder andere mee aan de slag.

Balans en Mindset

Naast het ondernemen is het belangrijk om een goede balans te vinden. Fotografie is een fysiek beroep. Er is altijd wel werk te doen. Wellicht raak je soms het overzicht kwijt. Naast je bedrijf in de fotografie heb je ook nog een privéleven. Hoe vind je de juiste balans om op een stress-vrije manier te ondernemen en te genieten van je werk?

Eigen input & Feedback

Ons doel is jou te helpen met dingen waar wij in het verleden ook tegenaan zijn gelopen. Wij geloven in persoonlijke feedback. Individueel gaan we met je aan de slag. Je ontvangt tijdens de workshop feedback over je website en over 5 foto’s naar keuze. Via o.a. onze besloten Facebook groep zullen wij van te voren vragen stellen om inzicht te krijgen in je knelpunten.

Surprise workshop

Tijdens het weekend zorgen wij naast alle trainingen ook voor enorm veel gezelligheid. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, netwerken en eten. Wij zorgen daarom ook voor een verrassingsworkshop. Er zijn twee mogelijkheden waaruit gekozen kan worden, maar niks moet. We gaan geen pottenbakken; de extra workshop zal waardevol zijn en aansluiten bij onze visie.

Fotografie

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te fotograferen. Omdat wij gebruik zullen maken van styling, zul je deze foto’s ook perfect kunnen gebruiken voor je portfolio.

Workshop boeken

Sprekers

Mandy Brander

Arma over Mandy:

Mandy is een hardwerkende, no-nonsense fotograaf. Ze reist de hele wereld over en leeft al jaren een succesvolle "nomadic lifestyle". Het woord stress komt niet voor in haar woordenboek. Vol bewondering geniet ik van haar avonturen. Ze weet goed om te gaan met de uitdagingen die opduiken als je een bedrijf runt vanaf de andere kant van de wereld. Mandy is oprecht. Een fijne persoonlijkheid met veel humor en oog voor de mensen om haar heen, mede hierdoor is ze een ster in het fotograferen van mensen.

Website

Arma Kremers

Mandy over Arma:

Arma is een echte ondernemer. Ze weet haar werk goed te balanceren met het alleenstaand moederschap. Als fotograaf heeft ze een duidelijke eigen stijl ontwikkeld, erkend door succesvolle collega fotografen vanwege het winnen van diverse prijzen. Ik vind het bijzonder hoe zij als gewilde fotograaf toch altijd haar kinderen en haar privéleven op de eerste plaats weet te zetten. Arma laat zien dat je door krachtig te zijn, op een bescheiden manier toch heel ver kan komen.

Website

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen met leuke tips, nieuws en updates over workshops?

Locatie

De workshop zal gegeven worden op een mooie locatie in midden Nederland. De workshop is inclusief lunch op de workshopdagen.

Op zoek naar een frisse start van 2018? Kom op 8 januari naar ons Kick Start 2018 Migaki Event!

Aanmelden Kick Start 2018 Migaki Event