You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu

Intieme Bruiloft

De liefde krijgt misschien op dit moment iets minder ruimte om het groots te vieren. Maar gelukkig is er altijd een manier om jullie liefde voor elkaar te uiten. Creatieve ideeën zijn er volop en maken een trouwdag minstens net zo bijzonder. Ik leg dit graag voor jullie vast, want ook een intiemere bruiloft blijft een prachtige herinnering voor later, die prachtige foto’s waard is.

Laten we de liefde vieren!

Corona heeft de boel aardig op z’n kop gezet. Veel van mijn bruiloften gaan niet door en worden verplaatst. Maar ik zie ook veel prachtige oplossingen voorbij komen. Mensen die niet willen wachten om die verbintenis aan te gaan en gaan voor een intieme bruiloft. Dat feest? Reden om later nog een keer jullie dag te vieren!

Een kleinere bruiloft vraagt om andere pakketten. Minder uur en soms ook minder voorbereiding. Op deze pagina vinden jullie alle pakketten en mogelijkheden.

Investering

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden. Wil je meer uren en een uitgebreide reportage van jullie dag? Dan gelden mijn normale trouwtarieven. Vraag hiervoor mijn informatiefolder aan.

Pakket 1 – €250

Klein maar fijn is dit pakket. Ideaal als je een het ja-woord vast gelegd wilt hebben en wat mooie foto’s van jullie samen. Jullie ontvangen de foto’s digitaal en uiteraard in hoge resolutie!

Inclusief:
♥ Anderhalf uur fotografie
♥ Nabewerking & foto’s in hoge resolutie
♥ Een online privé gallery met minimaal 40 foto’s
♥ Foto’s in kleur én zwart/wit

Boek hier

Gelijk boeken voor jullie dag?

Check dan mijn beschikbaarheid

Pakket 2 – €395

Ideaal om de mooiste momenten mee vast te leggen. De ceremonie, een proost, een momentje voor jullie samen én bijvoorbeeld het begin van een lunch of diner. Inclusief een luxe mini album!

Inclusief:
♥ Twee uur fotografie
♥ Nabewerking & foto’s in hoge resolutie
♥ Een online privé gallery met minimaal 50 foto’s
♥ Foto’s in kleur én zwart/wit
♥ Een luxe 20×20 album met 30 pagina’s

Boek hier

Mandy was voor ons een schot in de roos! We hadden gehoord en gezien dat ze heel mooi met licht werkt en dat heeft ze bij ons echt prachtig gedaan! Mandy is super communicatief, op de dag zelf bijna onzichtbaar maar altijd op de goede plek, en supersnel met opleveren van de prachtigste foto’s. Een absolute aanrader!

R&L

Pakket 3 – €545,-

Net iets meer fotografie nodig én een prachtig trouwalbum ontvangen? Dan is dit pakket misschien wel iets voor jullie!

♥ Drie uur fotografie
♥ Nabewerking & foto’s in hoge resolutie
♥ Een online privé gallery met minimaal 75 foto’s
♥ Foto’s in kleur én zwart/wit
♥ Een luxe 25×25 album met 30 pagina’s

Boek hier

Extra informatie

De albums zijn van prachtige kwaliteit en worden handgemaakt. Ze hebben dikke bladen die plat vallen waardoor ik veel kan doen met het design. Het design is altijd inclusief en pas als jullie helemaal tevreden zijn gaat het album naar de drukker. Willen jullie het album helemaal naar jullie wens maken? Er zijn veel mogelijkheden!

Reiskosten zijn inclusief voor Utrecht en nabije omgeving. Het is geen probleem om door heel Nederland te reizen, maar ik reken hier wel reiskosten en reistijd voor.

  • Reiskosten zijn inclusief tot 15km buiten Utrecht
  • Buiten Utrecht zijn de reiskosten €0,25ct per kilometer
  • Voor meer dan een half uur reistijd is er een extra toeslag van €25,- per half uur
  • Voor de cover van het album is er keuze uit verschillende kleuren linnen en velvet (leer kost extra)
  • Namen op de cover zijn exclusief
  • Vraag mijn informatiefolder aan voor meer informatie over albums & prijzen

Over mij

Al zo’n 10 jaar fotografeer ik bruiloften en het verveelt nooit! Iedereen viert het op z’n eigen manier en dat vind ik er juist zo leuk aan. De afwisseling en de vrolijkheid maken het elke keer weer uitdagend. Ik ben flexibel en vind het vooral belangrijk dat jullie een fijne dag hebben. En ik leg dit graag op z’n allermooist vast. Als persoon ben ik rustig, maar altijd optimistisch en niet snel gestresst. Ik hou van mensen om mij heen, maar ik ben niet iemand die te aanwezig is en ik vind het belangrijk om jullie dag niet te beïnvloeden!

Ik ben gek op reizen en op ondernemen. Vorig jaar ben ik met mijn zusje een nieuwe onderneming gestart, Brander & Brander waarbij we ondernemers helpen bij hun website en SEO. Maar fotografie blijft echt een passie en de afwisseling is voor mij perfect. Wat ik ook doe, ik word het meest gelukkig van mensen helpen!

Mandy is in één woord super! Op de dag zelf kwam Mandy heel rustig over, ze is heel vriendelijk waardoor we ons meteen op ons gemak voelden bij haar. Ze is onopvallend en toch stond ze steeds op de juiste plek. Ook dacht ze die dag erg goed mee, waardoor we op een hele relaxte manier foto’s konden maken. Ze is vliegensvlug in het maken van de meest prachtige foto’s en legt de momenten supermooi vast. Hele spontane, eigentijdse foto’s met prachtig licht en iedereen staat er zó mooi op!

E&M

Werkwijze

Door de maatregelen is een bruiloft iets anders dan dat we soms gewend zijn. Daarom licht ik graag toe hoe ik werk en wat de mogelijkheden zijn. Is er toch nog iets onduidelijk? Laat het gerust weten.

Kennismaking

Voor een grote bruiloft maken we vaak even kennis. Meestal boekt een bruidspaar mij online en ergens in de periode voor de bruiloft spreken we af om kennis te maken. Voor kleinere opdrachten doe ik dit niet, maar ik ben natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar. Mochten jullie het toch fijn vinden om mij te spreken? We kunnen altijd even kennismaken via Skype!

Wat is jouw stijl en hoe werk je?

Romantisch, sfeervol en met oog voor licht. Zo omschrijven mijn klanten, vrienden en familie mijn stijl. Ik ben dol op natuurlijk licht en vind het een uitdaging om uit elke lichtsituatie het beste resultaat te halen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar bijzondere, spontane momenten en mooie details. Ik maak graag pure, tijdloze foto’s en gebruik geen opvallende filters bij de nabewerking.

Op jullie bruiloft wil ik alles zien, maar niets verstoren. Ik ben rustig, laat me niet snel veld slaan en werk hard. Dat jullie je op je gemak voelen, vind ik het belangrijkst. Ik ben flexibel en pas me gemakkelijk aan.

Ben je een ervaren (bruids)fotograaf?

Ja, ik denk dat ik inmiddels best ervaren ben. Sinds 2010 heb ik 150 bruiloften gefotografeerd in Nederland en in het buitenland. Naast bruidsfotografie en portretten doe ik ook commercieel werk, zoals modereportages, advertentiecampagnes en bedrijfsreportages. En zoals je misschien al hebt gelezen, ben ik gek op reizen

Hoe ga je om met de Corona maatregelen?

Ik vind het vooral belangrijk dat jullie je prettig voelen, de gasten zich prettig voelen en dat we de maatregelen naleven. Om mooie foto’s te maken is de 1,5 meter afstand geen probleem. Ik ben niet het type fotograaf dat er altijd dicht op sta, dus mijn werkwijze hoef ik niet compleet aan te passen. Natuurlijk zal het soms een uitdaging zijn en dit is ook afhankelijk van de locatie en de beschikbare ruimte.

Iedereen loopt het risico om een boete te krijgen als je de richtlijnen niet naleeft. Maar omdat ik op dat moment als bedrijf aan het werk ben loop ik extra risico op een boete van een paar duizend euro boete. Daarom vind ik het belangrijk dat het duidelijk is wat de richtlijnen zijn. Een groepsfoto met verschillende gezinnen, zonder anderhalve meter afstand is op dit moment bijvoorbeeld helaas niet mogelijk. Maar ik denk natuurlijk graag mee over creatieve oplossingen!

Wat als je ziek bent?

Mocht ik verschijnselen hebben en het niet veilig vinden om aan het werk te gaan? Dan zorg ik altijd voor een goede vervanging. Ik heb een erg groot netwerk en op dit moment zijn er veel bruidsfotografen beschikbaar. Ik zorg dus voor iemand die het dichts mogelijk bij mijn stijl en werkwijze in de buurt komt en ik doe de nabewerking. Zo wijken de foto’s niet te veel af van mijn stijl. Ik zorg dus hoe dan ook voor een oplossing.

Opties & Boekingen

Willen jullie een pakket voor een intieme bruiloft boeken voor september? Of voor bijvoorbeeld 2021? Deze boekingen neem ik niet eerder dan 2 maanden van te voren aan. September is mijn belangrijkste maand en ook 2021 hoop ik weer grotere bruiloften te kunnen doen. Helaas zijn er maar zoveel dagen in het jaar dat mensen trouwen en ben ik afhankelijk van het hoogseizoen, mei, juni en september. Voor een populaire datum in juni 2021 neem ik alleen boekingen aan vanaf 6 uur.

Gaan jullie trouwen in juni, juli en augustus 2020 dan is boeken geen probleem. Wil je een optie vastleggen? Omdat ik dubbele boekingen en teleurstellingen wil voorkomen, neem ik geen opties aan. Willen jullie mij als fotograaf? Wacht dan niet te lang met boeken. 

Wanneer krijgen we de foto’s?

Twee dagen na de bruiloft stuur ik een preview. Daarna krijgen jullie binnen twee weken een uitgebreide selectie van de foto’s via de online gallery. De factuur stuur ik altijd gelijk met de preview na jullie trouwdag. Tenzij we anders hebben afgesproken. 

Wanneer krijgen we het album?

Hebben jullie een pakket met een album? Leuk! Ik ga gelijk met het design aan de slag als de foto’s af zijn. Jullie krijgen een online versie te zien van het design en jullie kunnen daar feedback geven. Ook kijken we naar welke cover jullie mooi vinden en of jullie eventueel extra’s willen toevoegen, zoals namen op de voorkant of een opbergbox. Wil je meer weten? Check mijn blog over luxe trouwalbums, deze staat vol met informatie!

Meer informatie?

Wil je meer informatie of hebben jullie vragen? Ik beantwoord ze graag! Je mag mij altijd mailen, whatsappen of bellen.

Neem gerust contact op!

Gelijk checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?

Neem contact op
WhatsApp chat