You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
Nederlands
menu
Bewaar de herinneringen

Trouwfotografie

De bruiloftsroes: het gelukzalige gevoel, de spanning, de ontlading. Al jullie familie en vrienden bij elkaar. Het feest, de kleding, de prachtige locatie. En het moment dat je elkaar het jawoord geeft. Het is een geweldige roes.

Na de dag blijft de roes je altijd bij. Wat zonder goede foto’s verdwijnt, zijn de scherpe beelden en de momenten die je zelf niet zag. Bewaar de herinneringen, kies voor een bruidsfotograaf die bij jullie past.

Als ik dat ben, fotografeer ik jullie bruiloft door alles te zien, maar niets te verstoren. Ik ben rustig, beweeg me onopvallend, laat me niet snel uit het veld slaan en werk hard. Dat het bruidspaar en de gasten op hun gemak zijn, is voor mij het belangrijkste.

Na 200 bruiloften in binnen- en buitenland, weet ik dat de foto’s de herinnering vormen. Daarom loop ik elke keer weer met een grote glimlach rond. Zo vang ik de veelzeggende beelden en de speciale momenten die jullie zelf niet zagen. Voor jullie, de gasten en voor later.

Als ik jullie bruidsfotograaf mag zijn…

Dan willen jullie natuurlijk ook weten wat de investering zal zijn. Ik kan een bruiloft vastleggen vanaf €1645. Binnen dit pakket vallen:

  • Het kennismakingsgesprek (in Utrecht of omgeving);
  • Reiskosten door heel Nederland;
  • 6 uur fotografie;
  • Een online galerij om te delen met vrienden en familie;
  • Een mooi mini-album, handig om mee te nemen;
  • Nabewerkte foto’s (kleur en zwart/wit) in hoge resolutie.

Op zoek naar een compleet pakket? Waarin ik jullie hele dag vastleg? Inclusief love shoot, een prachtig luxe trouwalbum en twee bijpassende ouderalbums? Dit is nu mogelijk voor €2995,– in plaats van €3365,- en de complete fotografie-ervaring!

Wil je meer informatie over mijn pakketen? Neem gerust contact op, ik hoor graag meer over jullie trouwdag!

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland en overweeg je mij in te huren als bruidsfotograaf? Goed plan! Want ik ben gek op reizen en heb al bruiloften mogen vastleggen in Nepal, India, Parijs, Australië en op Ibiza.

Lees verder

Willen jullie meer weten over
pakketten, prijzen en bruidsalbums?

contact opnemen

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een vraag? Misschien staat jullie vraag op de veel gestelde vragen pagina. Mocht jullie vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op.

Mandy was onze fotograaf op deze blije dag. We wilden foto’s die niet geposeerd zijn, maar toch al de belangrijke momenten laten zien. Mandy is makkelijk om mee te werken: we merkten niet eens dat ze er was en haar foto’s zijn van geweldige kwaliteit. Heel helder, al de juiste momenten en dingen, en zelf spelende kinderen.

Rob & Monique
WhatsApp chat