Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Bruiloft met Balinees thema op een school in Oss | High-school sweethearts

Deze high-school sweethearts waren mijn eerste bruidspaar van 2019!

Trouwen op de school (het Maasland College in Oss) waar je elkaar ontmoet hebt en een feest met al je familie en vrienden. Een prachtige dag!

Bruiloft met Balinees thema

Het thema was Bali en het weer kon niet passender. Op een zonovergoten dag in april begon de dag bij het bruidspaar thuis, gevolgd door een fotoshoot met hun lieve zoontje en hond.

Allemaal zagen ze er prachtig uit (check even de toffe outfits van de mannen en hond Sam!), maar ik was meteen verliefd op de bruidsjurk.

Dat is nog eens een wow-jurk!

Tijdens de ceremonie waren er mooie woorden, een prachtige balinese dans door dansgroep Kreaseni en natuurlijk het ja-woord.

Feesten op de school waar je elkaar ontmoet hebt

Borrelen in de zon, een relaxte sfeer, prachtige taart, heerlijk eten en natuurlijk een feest! Hoe tof is het om te feesten op de school waar je elkaar ontmoet hebt met al je vrienden en familie?

Lief bruidspaar, bedankt dat jullie mijn bruiloftseizoen spetterend hebben geopend en dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen!

Laat een reactie achter

Home » Blog » Bruiloft met Balinees thema op een school in Oss | High-school sweethearts