Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Bruidsjurk collectie fotoshoot in Parijs | Harpe Paris

Bridal boetiek Harpe Paris

Tijdens een van mijn fotoshoots in Parijs afgelopen zomer liepen make-up artist Ava Belle en ik langs een bridal boetiek genaamd Harpe Paris.

Hier runnen een moeder en een dochter de zaak en ontwerpen mooie (en betaalbare!) bruidsjurken. We mochten de jurken lenen voor een fotoshoot en ze waren erg enthousiast over het resultaat. Ik was vooral enthousiast over dit leuke duo en hun prachtige jurken, dus toen zij vroegen of ik hun campagne wilde schieten was ik natuurlijk dolenthousiast!

Ik nam de Thalys richting Parijs en ondanks dat het koud en regenachtig was hebben we in één dag, dankzij een topteam, een mooi resultaat kunnen neerzetten!

Bruidsjurk collectie fotoshoot

Afgelopen maand ben ik weer richting Parijs geweest om de nieuwe collectie te fotograferen en deze foto’s komen binnenkort online! Maar ook de collectie van afgelopen najaar is nog te bewonderen en ik deel dan ook graag deze toffe campagne met jullie.

Wil je ook zo’n prachtige jurk, ontworpen in Parijs?

Neem dan zeker eens een kijkje bij Harpe Paris, want echt, de prijzen zijn zeer betaalbaar. En daarbij zijn moeder en dochter twee ontzettend lieve, betrokken en leuke mensen!

Denk dan ook gelijk even aan een mooie loveshoot in Paris, want oh my wat is deze stad fotogeniek!

Laat een reactie achter

Home » Blog » Bruidsjurk collectie fotoshoot in Parijs | Harpe Paris