Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Frans-Nederlandse bruiloft in Breda | De Mastbosch

Zij Nederlands, hij Frans. Elkaar ontmoet op vakantie, lang geleden en dan nu trouwen. Een spannende dag voor beiden, zeker omdat er veel gasten uit Frankrijk over waren.

Geen poespas, geen fotoshoot, gewoon de dag beleven zoals het is, samen met vrienden en familie. Uiteraard wel met een prachtige jurk, een klassieke auto en op een fijne locatie in Breda, namelijk de Mastbosch.

Deze dag zat vol mooie momenten, tranen en prachtige woorden. De ceremonie werd tweetallig gedaan door Jacomien van Van Ver Trouwen.

Als fotograaf mooi om vast te leggen, maar ook fijn om te zien wanneer een stel zo’n leuke club mensen om zich heen hebben en na al die jaren elkaar nog zo leuk vinden.

Marloes & Julien, bedankt dat ik jullie prachtige dag heb mogen vastleggen! En voor jullie blinde vertrouwen in mij als fotograaf.

“Wij zijn fan van Mandy! Vanaf het eerste contact tot aan de bezorging van ons album, is alles PERFECT verlopen. Wij waren sprakeloos na het zien van de foto’s. We zijn Mandy eeuwig dankbaar voor het vastleggen van alle belangrijke momenten op onze trouwdag. Hierdoor kunnen wij onze bruiloft steeds opnieuw beleven! Het is heel waardevol om zulke mooie foto’s te hebben van de dierbare mensen om ons heen. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!”

Marloes & Jurien

Laat een reactie achter

Home » Blog » Frans-Nederlandse bruiloft in Breda | De Mastbosch