Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Een prachtige avond en fotoshoot voor jullie samen op Parc Broekhuizen!

Een romantische avond laten vastleggen

Een trouwdag, een bijzonder moment of gewoon samen zijn. Hoe bijzonder is dat om samen op het prachtige Parc Broekhuizen met je geliefde te proosten? Een plek voor jullie alleen, compleet met prachtige styling, een heerlijke cocktail of een heerlijk diner van Michelin ster restaurant Voltaire?

En dit ziet er natuurlijk allemaal zo prachtig uit ziet dat je dit wilt laten vastleggen. (Door mij natuurlijk!). Hoe dat eruit ziet? In deze blog vind je een voorproefje!

Bijzondere tijden

Het zijn bijzondere tijden en door Corona zijn veel bruiloften zijn verzet of vinden op een andere manier plaats. Met dus wat meer ruimte in onze agenda’s hebben we met een team van trouwleveranciers iets moois neergezet.

Weddingplanner Desiré van As You Desire bedacht een aantal luxe arrangementen om de liefde te vieren in deze bijzondere tijden.

Een mooi alternatief om toch een bijzondere avond te beleven!

Luxe arrangementen bij Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen is een prachtige locatie en hoe bijzonder is het om hier samen te kunnen genieten van een zonsondergang?

Met heerlijk eten en drinken van Michelin ster restaurant Voltaire en een prachtig uitzicht. Sfeervolle styling, met mooie bloemen van Bloom Your Life en om deze herinnering vast te leggen kom ik met veel liefde foto’s maken van jullie samen en deze prachtige setting. 

Ongedwongen fotoshoot

Ik leg jullie vast op de mooiste plekjes rondom Parc Broekhuizen en zorg dat jullie je op je gemak voelen. Spontane en echte momenten, daar hou ik van en die leg ik vast. Zodat jullie daarna samen kunnen genieten van deze bijzondere setting. 

Wil je boeken of meer informatie over de arrangementen en mogelijkheden? Neem dan hier een kijkje voor meer informatie. Of neem gerust contact op met Desiré of met mij. Wij vertellen je graag meer! 

Jezelf, of je liefde verwennen? Dit is een onvergetelijke avond, vol luxe én romantiek! 

Teamwerk

Deze arrangementen worden mogelijk gemaakt door toppers uit de trouwbranche. We hebben onze krachten gebundeld en zetten voor jullie een onvergetelijke avond neer!

Extra’s

Wil je deze avond nog onvergetelijker maken? Dan is het mogelijk om deze extra’s bij te boeken:

  • Overnachting in een van de suites van Parc Broekhuizen
  • In volledige privacy dineren? Dat kan op het dakterras voor een toeslag of boek de Terrace suite voor een aansluitende overnachting. De suite heeft een ruim dakterras met uitzicht op zowel de vijver als als het gazon waar de zon nog lang schijnt!
  • Live muziek van Lovesound
  • Videograaf Merel Mollema

“Mandy is in één woord super! Vooraf was ze goed bereikbaar en dacht ze goed mee, bijvoorbeeld als het die dag zou gaan regenen. Ze is onopvallend en toch stond ze steeds op de juiste plek. Hele spontane, eigentijdse foto’s met prachtig licht en iedereen staat er zó mooi op! Wat een talent!”

– M & E

Willen jullie mij als fotograaf boeken?

Laat een reactie achter

Home » Blog » Een prachtige avond en fotoshoot voor jullie samen op Parc Broekhuizen!