Destination Wedding | Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland, een destination wedding op een unieke locatie? Een elopment met z’n tweetjes op een te gekke plek? 

Dan ga ik graag met jullie mee. Ik ben gek op reizen en fotograferen in het buitenland. Met mijn vriend knijp ik er elk jaar een aantal weken tussenuit. Niet puur voor het avontuur, ook voor de foto’s. 

Een nieuw omgeving, cultuur en andere licht — ik vind het altijd heel inspirerend en dan ben ik op mijn best. Een bruiloft in het buitenland ervaar ik altijd als intiem en het is bijzonder om te zien hoe iedereen elkaar beter leert kennen en een unieke ervaring deelt.

Trouwfotografie in het buitenland

Een kalme & flexibele reiziger

Ik ben een ervaren reiziger en schiet niet snel in de stress. Dit komt bij buitenlandse bruiloften vaak goed van pas!

Zo mocht ik eens een 6 dagen durend bruiloftsfeest in Nepal fotograferen. Het was een chaotisch, kleurrijk spektakel. Een aaneenschakeling van eten en fascinerende rituelen.

Maar ook het trouwweekend in Italië waar ik bij mocht zijn was geweldig. Pizza avond, een ceremonie met uitzicht over het dal en fotoshoot in de wijngaarden. Prachtig!

Jullie rotsvaste rustpunt

Een bruiloft in het buitenland is toch net wat meer regelwerk en kan soms onvoorspelbaar zijn.

Eén van mijn eerste bruiloften in het buitenland was in op Ibiza. De locatie was waanzinnig — strand, zee en wind.

Dat het bruidspaar achteraf zei mij als een rustpunt te ervaren, was dan ook het grootste compliment.

“Op de bruiloft zelf was Mandy onopvallend aanwezig, waardoor ze bijzondere en mooie foto’s heeft kunnen maken van ons als bruidspaar en onze gasten. Het resultaat zijn prachtige en intieme foto’s, van bijzondere momenten. Een enorm talentvolle fotograaf!”

— Machiel & Merel

Elke bruiloft is uniek

Naast Azië, heb ik ook veel in Europa gefotografeerd. Elk jaar ben ik in Parijs te vinden. Hier leg ik de collectie vast van een bruidsjurken merk uit Parijs. Het is een van mijn favoriete steden om te fotograferen.

De afgelopen jaren heb ik ook in de Ardennen, in een prachtig Duits kasteel, mogen fotograferen. En een bruiloft in het Italiaanse Umbrië op een prachtige heuvel locatie.

Elke plek heeft zijn eigen charme en mijn creativiteit wordt volop uitgedaagd. Dit levert voor mij de beste plaatjes op. Een unieke herinnering die het waard is om vastgelegd te worden.

Doorgewinterde reiziger

Ik ben een ervaren reiziger en pas me snel aan. Bruiloften in het buitenland kunnen onvoorspelbaar zijn, dus ik streef ernaar jullie rustpunt te zijn.

Flexibele mindset

Ik ben veel in het buitenland geweest en heb een tijd in Nepal gewoond. Ik pas me makkelijk aan en vind het leuk om nieuwe culturen te ervaren.

Genoeg ervaring

Ik heb al prachtige bruiloften mogen fotograferen in Zuid-Europa, India, Nepal en Australië. Ik denk graag met jullie mee en deel mijn tips met jullie

“Sommigen maken foto’s en sommigen weten een moment vast te leggen! Mandy heeft absoluut uitmuntend werk geleverd. Hier kijken wij de rest van ons leven met volle plezier naar terug.”

— Jeffrey

Meer informatie

Als bruidsfotograaf ben ik voortdurend op reis, ik stap van de ene in de andere cultuur. Ja, ook daarom is bruidsfotografie voor mij meer dan gewoon werk. Ik ga graag met jullie mee op reis. Om de herinnering te bewaren en jullie te ondersteunen in het avontuur.

Hebben jullie specifiek vragen over trouwen in het buitenland? Ik denk graag met jullie mee en maak altijd een offerte op maat, gebaseerd op mijn tarieven.

Op deze pagina lezen jullie meer over mijn werkwijze en ik hoor ook graag meer over jullie wensen en komend avontuur.