[NL] Wederom een prachtige bruiloft bij Fort Vechten! Madelon en Lodewijk gaven elkaar op deze prachtige dag het jawoord en ik was de gelukkige om dit vast te leggen. De dag starte in hun woonplaats Schoonhoven, een prachtig stadje en het jawoord gaven ze in het gemeentehuis. Na een receptie en het snijden van de taart ging iedereen richting Fort Vechten waar het diner en feest zou plaats vinden. De zon begon te schijnen en na een mooie fotoshoot was het tijd voor het diner inclusief een paar zeer grappige en mooie speeches. Madelon en Lodewijk, jullie zagen er prachtig uit en ik vond het een sfeervolle en mooie dag. Bedankt dat ik hierbij mocht zijn!

Read more

[NL] Op een zonnige ochtend in september was het de dag van Marco & Marloes! Een prachtig stel dat al lang samen is en op deze dag elkaar graag het jawoord wilden geven. En daarvoor kozen ze een prachtige plek! Namelijk Fort Vechten in Bunnik. Een groot gebied, ideaal voor een prachtige buiten bruiloft. De locatie werd sfeervol aangekleed door Brisked en na een romantische aankomst per roeiboot was het tijd voor de ceremonie. Ik ben gek op buitenbruiloften, want het geeft een ontspannen sfeer en het geeft mij ruimte om meer ongemerkt foto’s te nemen van verschillende hoeken. En er gaan niks boven natuurlijk licht natuurlijk!

Read more

[NL] Op een mooie bruiloft afgelopen zomer heb ik Ava leren kennen. Een getalenteerde make-up artist en haarstylist uit Australie. We besloten een fotoshoot samen te plannen en op een zonnige dag gingen we Amsterdam in! Ava creëerde een aantal prachtige bruiloft looks bij beauty Romy. Deze serie is gepubliceerd op de leuke website van Girls of Honour. Pasgeleden heb ik nog een keer mogen samen werken met Ava in het prachtige Australie (waarover binnenkort een blog verschijnt!).

Ava komt aankomende zomer naar Europa, en ik hoop snel weer samen te mogen werken met haar!  Read more

[NL] Een festival bruiloft, dat was wat Bram en Tessa voor ogen hadden op hun trouwdag. Nu kan je een aantal elementen doorvoeren of het gewoon goed doen. Dat laatste was wat Bram en Tessa deden! Prachtige aankleding van KRIJT, tarrotkaarten leggen, heerlijk eten van Try Thai, drank van Copa Cava, goeie muziek van Power to the Pipo en Radio Feelgood en trouwen in de buitenlucht. En dit alles op de prachtige locatie buurtboerderij Ons Genoegen in Amsterdam. Een mooie combinatie van familie en vrienden die er de hele dag bij waren.

Read more

[NL] Waar denk je aan bij een strandbruiloft in Zandvoort? Lekker warm weer, een ceremonie in de zon, zand tussen je tenen, een relaxte sfeer, ijsjes en een prachtige zonsondergang. Meer heb ik niet nodig om de prachtige dag van Maurits en Karin te omschrijven. Een stel dat duidelijk genoot van hun dag, er prachtig uit zag en alle mensen die belangrijk voor ze waren erbij hadden. Inclusief mooie speeches, indrukwekkende pianostukken en vooral veel plezier. Deze dag was voor mij een feest om vast te leggen! Karin en Maurits, bedankt voor jullie volste vertrouwen in mij!

Read more

Ieder stel heeft zijn eigen mooie reden om te trouwen. Maar soms kom je een stel tegen met een extra bijzonder verhaal. Dit was het geval bij Jaap & Nicole. Ongeveer twee weken voor hun trouwdatum ontving ik een mail of ik hun dag kon vastleggen. Gelukkig kon ik nog en we spraken snel af om de dag door te spreken. Ik kreeg een prachtig verhaal te horen en zag twee mensen die tot over hun oren verliefd zijn! Nicole’s vader was ernstig ziek en haar grote droom was dat haar vader haar kon weggeven tijdens haar bruiloft. Nu kennen Jaap & Nicole elkaar nog niet heel lang, maar Jaap ging op zijn knieën om haar droom uit te laten komen en omdat hij het gewoon zeker wist.

Read more

[NL] Twee jaar geleden deed ik een fotoshoot met Pauline en Patrick die in verwachting waren van hun eerste kindje. Benjamin is nu inmiddels bijna twee jaar en er komt een broertje of zusje aan! Goede reden dus voor een nieuwe fotoshoot. Extra leuk is dat ik volgend jaar zomer ook nog eens hun huwelijk mag vastleggen! Op een mooie zaterdagmiddag gingen we de heide op en terwijl er een prachtig herfstzonnetje scheen had dit gezin de grootste lol! Een feest om te fotograferen!

Read more

[NL] Misschien had je het al gemerkt of gelezen, maar ik ben gek op reizen! En dit doe ik dan ook vaak. Natuurlijk gaat mijn camera dan mee en ik fotograferen op reis vind ik heerlijk. Door te reizen laad ik mijzelf weer helemaal op, doe ik veel nieuwe ideeën op en leer ik ontzettend veel. Het liefst ga ik voor een langere periode weg opzoek naar bijzondere plekken. Om daarna weer met veel energie aan een nieuw bruidsseizoen te beginnen! Na een prachtig, druk en intensief bruidsseizoen is het dan ook tijd om er weer even tussen uit te gaan. In november zal ik in Hong Kong en Australie zijn. Niet alleen als vakantie, maar vooral om te fotograferen.

Read more