[NL] Hoe leuk is het als je kinderen bij je bruiloft aanwezig zijn? Heel leuk! Jeroen en Esther zijn al lang bij elkaar en besloten elkaar het ja woord te geven. Mijntje en Toby waren oud genoeg om alles bewust mee te maken en genoten dan ook echt van deze mooie dag. Een prachtige trouwdag vol plezier, zon, liefde, tranen en Brabantse gezelligheid! Deze dag straalde gewoon een en al plezier uit! Jeroen en Esther hadden er werk gemaakt dat zowel jong als oud een mooie dag hadden en dit is meer dan gelukt. Voor mij een prachtige dag om te fotograferen, vol met mooie, emotionele en grappige momenten. Bedankt Esther en Jeroen voor jullie vertrouwen! En natuurlijk ook Mijntje en Toby! Read more

[NL] Prachtige vrouwelijke portretten, ik hou ervan. Spelen met licht, poses en op een locatie op zoek gaan naar goede plekjes. Dus toen een modellenbureau mij vroeg om test foto’s te maken van Evrienne zei ik natuurlijk geen nee! Samen met de talentvolle make-up artist Marion de Waard ging ik aan de slag. Evrienne is een prachtige meid, die kan iedere look kan hebben. Read more

[NL] Wanneer een van je beste vriendinnetjes ceremonie meester is op een bruiloft die je gaat fotograferen dan is dat extra leuk! Dus toen Marjolein en Jasper mij vroegen om fotograaf te zijn was ik natuurlijk enthousiast! Zeker toen ik hoorde toen op het een festival thema zou zijn. Na de first look en een prachtige fotoshoot in Soesterduinen (zien ze er niet prachtig uit?) was het tijd om richting de locatie te gaan.

Read more

[NL] Wederom een prachtige bruiloft bij Fort Vechten! Madelon en Lodewijk gaven elkaar op deze prachtige dag het jawoord en ik was de gelukkige om dit vast te leggen. De dag starte in hun woonplaats Schoonhoven, een prachtig stadje en het jawoord gaven ze in het gemeentehuis. Na een receptie en het snijden van de taart ging iedereen richting Fort Vechten waar het diner en feest zou plaats vinden. De zon begon te schijnen en na een mooie fotoshoot was het tijd voor het diner inclusief een paar zeer grappige en mooie speeches. Madelon en Lodewijk, jullie zagen er prachtig uit en ik vond het een sfeervolle en mooie dag. Bedankt dat ik hierbij mocht zijn!

Read more

[NL] Op een zonnige ochtend in september was het de dag van Marco & Marloes! Een prachtig stel dat al lang samen is en op deze dag elkaar graag het jawoord wilden geven. En daarvoor kozen ze een prachtige plek! Namelijk Fort Vechten in Bunnik. Een groot gebied, ideaal voor een prachtige buiten bruiloft. De locatie werd sfeervol aangekleed door Brisked en na een romantische aankomst per roeiboot was het tijd voor de ceremonie. Ik ben gek op buitenbruiloften, want het geeft een ontspannen sfeer en het geeft mij ruimte om meer ongemerkt foto’s te nemen van verschillende hoeken. En er gaan niks boven natuurlijk licht natuurlijk!

Read more

[NL] Op een mooie bruiloft afgelopen zomer heb ik Ava leren kennen. Een getalenteerde make-up artist en haarstylist uit Australie. We besloten een fotoshoot samen te plannen en op een zonnige dag gingen we Amsterdam in! Ava creëerde een aantal prachtige bruiloft looks bij beauty Romy. Deze serie is gepubliceerd op de leuke website van Girls of Honour. Pasgeleden heb ik nog een keer mogen samen werken met Ava in het prachtige Australie (waarover binnenkort een blog verschijnt!).

Ava komt aankomende zomer naar Europa, en ik hoop snel weer samen te mogen werken met haar!  Read more

[NL] Een festival bruiloft, dat was wat Bram en Tessa voor ogen hadden op hun trouwdag. Nu kan je een aantal elementen doorvoeren of het gewoon goed doen. Dat laatste was wat Bram en Tessa deden! Prachtige aankleding van KRIJT, tarrotkaarten leggen, heerlijk eten van Try Thai, drank van Copa Cava, goeie muziek van Power to the Pipo en Radio Feelgood en trouwen in de buitenlucht. En dit alles op de prachtige locatie buurtboerderij Ons Genoegen in Amsterdam. Een mooie combinatie van familie en vrienden die er de hele dag bij waren.

Read more

[NL] Waar denk je aan bij een strandbruiloft in Zandvoort? Lekker warm weer, een ceremonie in de zon, zand tussen je tenen, een relaxte sfeer, ijsjes en een prachtige zonsondergang. Meer heb ik niet nodig om de prachtige dag van Maurits en Karin te omschrijven. Een stel dat duidelijk genoot van hun dag, er prachtig uit zag en alle mensen die belangrijk voor ze waren erbij hadden. Inclusief mooie speeches, indrukwekkende pianostukken en vooral veel plezier. Deze dag was voor mij een feest om vast te leggen! Karin en Maurits, bedankt voor jullie volste vertrouwen in mij!

Read more