You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu

Summer wedding at Chateaux de Presseux in Belgium

A beautiful summer wedding day at Chateau de Presseux Sprimont, Belgium. Love, sunshine and a beautiful couple!

Lees verder

Styled Shoot Soesterduinen

Lees verder

Julia Otilia Jewelry

Julia Otilia is een designer uit Zweden die prachtige sieraden ontwerpt en ik mocht haar nieuwe collectie vastleggen! Ik deel met jullie graag mijn favoriete foto’s van deze campagne.

Lees verder

Behind the scenes: Julia Otilia

A day in the life van een designer. Julia Otilia maakt prachtige sieraden en ik mocht een kijkje nemen achter de schermen.

Lees verder

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen

Bridemaids in Paris

Harpe Paris maakt niet alleen prachtige bruidsjurken, maar ook andere jurken! Perfect voor bruidsmeisjes of zelfs als fleurige zomerjurk! Gelukkig mocht ik deze nieuwe collectie op de foto zetten.

Lees verder

Harpe Paris Wedding Dresses

Parijs… wat ben je toch mooi! Begin dit jaar mocht ik weer naar deze mooie stad om de nieuwe collectie van Harpe Paris te fotograferen. Het was nog winter, maar lente hing al in de lucht.

Lees verder

Highschool Sweethearts Wedding

Deze highschool sweethearts waren mijn eerste bruidspaar van 2019! Trouwen op de school (het Maasland College in Oss) waar je elkaar ontmoet hebt en een feest met al je familie en vrienden. Een prachtige dag! Het thema was Bali en het weer kon niet passender.

Lees verder

Photoshoot in a hot air balloon!

Soms krijg je wel hele bijzondere aanvragen… Zoals deze fotoshoot die door een lieve collega fotograaf aan mij was doorgegeven. Of ik een stel wilde fotograferen in een luchtballon? Tuurlijk wil ik dat!

Lees verder