U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Sunny wedding on the canals of Amsterdam

[NL] Ik kon geen betere bruiloft verzinnen om mijn seizoen mee te starten dit jaar! Een van de eerste heerlijke lente dagen, een boottocht in Amsterdam en een prachtig en relaxed stel. Zij uit Amerika, hij uit Brazilië en dus bijzonder dat beide families bij elkaar waren. Het was een prachtige, zonovergoten dag met een typisch Nederlands tintje varend over de Amsterdamse grachten. Mooie woorden, een ontspannen sfeer en twee verliefde mensen. Bedankt dat ik dit mocht vastleggen! Read more “Sunny wedding on the canals of Amsterdam”

Colorful portraitsession with ByWillemijn

Dit is Willemijn. Willemijn is naast dat ze ontzettend fotogeniek is, stylist en art director. Ik ken haar al een tijdje en we hebben jaren geleden wel eens samengewerkt. Ik ben haar altijd blijven volgen op social media en zag niet alleen mooie foto’s van haar werk voorbij komen, maar ook van haarzelf. En toen ik een paar foto’s van haar prachtige nieuwe woning zag werd het tijd om Willemijn zelf eens te fotograferen! Wat was het fijn om bij te kletsen met deze lieve dame, te horen waar ze mee bezig is en om dit talent te fotograferen. In haar prachtig ingerichte huis legde ik haar vast, terwijl zij de meeste geweldige outfits bij elkaar stylde. Opzoek naar meer kleur in je leven? Laat je inspireren door Willemijn! En vergeet niet op haar website te kijken of om haar te volgen op instagram om meer over haar mooie concepten te weten te komen.  Read more “Colorful portraitsession with ByWillemijn”

French & Dutch Wedding in Breda

[NL] Zij Nederlands, hij Frans. Elkaar ontmoet op vakantie, lang geleden en dan nu trouwen. Een spannende dag voor beiden, zeker omdat er veel gasten uit Frankrijk over waren. Geen poespas, geen fotoshoot, gewoon de dag beleven zoals het is, samen met vrienden en familie. Uiteraard wel met een prachtige jurk, een klassieke auto en op een fijne locatie in Breda, namelijk de Mastbosch.

Deze dag zat vol mooie momenten, tranen en prachtige woorden. De ceremonie werd tweetallig gedaan door Jacomien van Van Ver Trouwen. Als fotograaf mooi om vast te leggen, maar ook fijn om te zien wanneer een stel zo’n leuke club mensen om zich heen hebben en na al die jaren elkaar nog zo leuk vinden. Marloes & Julien, bedankt dat ik jullie prachtige dag heb mogen vastleggen! En voor jullie blinde vertrouwen in mij als fotograaf.

Read more “French & Dutch Wedding in Breda”

Harpe bridalcollection campaign in Paris

[NL] Tijdens een van mijn fotoshoots in Parijs afgelopen zomer liepen make-up artist Ava Belle en ik langs een bridalboetiek genaamd Harpe Paris. Hier runnen een moeder en een dochter de zaak en ontwerpen mooie (en betaalbare!) bruidsjurken. We mochten de jurken lenen voor een fotoshoot en ze waren erg enthousiast over het resultaat. Ik was vooral enthousiast over dit leuke duo en hun prachtige jurken, dus toen zij vroegen of ik hun campagne wilde schieten was ik natuurlijk dolenthousiast! Ik nam de Thalys richting Parijs en ondanks dat het koud en regenachtig was hebben we in één dag, dankzij een topteam, een mooi resultaat kunnen neerzetten!

Read more “Harpe bridalcollection campaign in Paris”

Styled Shoot ZankYou publication

[NL] Afgelopen najaar heb ik mogen meewerken aan een ontzettend leuke styled shoot. Met een groot en tof team hebben we een mooi resultaat neergezet die gepubliceerd is op ZankYou! Ga je in 2018 trouwen? Misschien doe je wel wat inspiratie op en alle leuke leveranciers zijn hieronder weergegeven!

[EN] Not so long ago I did a fun styled shoot with a big team. All talented suppliers who can make your wedding a little bit more fun! Check out the pictures below and all the suppliers and their links.  Read more “Styled Shoot ZankYou publication”

Loveshoot in Amsterdam

[NL] Een mooie stad, zon en een lief en leuk koppel. Zij uit Ierland, hij uit Frankrijk, samen in Amsterdam. Volgend jaar gaat dit leuke stel trouwen en ik mag hun dag vastleggen! Deze fotoshoot was een leuk voorproefje en ik kijk er naar uit om hun bruiloft in 2018 te fotograferen.

[EN] A beautiful city, sun and a sweet and fun couple. She is from Ireland, he is from France. But they live in Amsterdam and next year I will be capturing their wedding. This shoot was so much fun, can’t wait to photograph their big day in 2018! Read more “Loveshoot in Amsterdam”

Sunset engagement session in Paris

[NL] Niet zo lang geleden was ik in Parijs waar ik meerdere mooie fotoshoots heb mogen doen, samen met de getalenteerde visagist en haarstylist Ava Belle. Onder andere deze mooie verlovingsshoot van dit knappe stel! Nadat Ava Sasha prachtig had opgemaakt en haar haar had gedaan gingen we met de metro richting de Sacre Coeur. Op een prachtige zomeravond struinden we de straatjes af en de liefde straalde van dit stel af! Parijs, een prachtig stel en mooi avondzonnetje, de ultieme mix voor een prachtige loveshoot! Read more “Sunset engagement session in Paris”

Cozy loveshoot in Utrecht

[NL] Een winterse blog midden in de zomer? Ja, het werd tijd om deze leuke loveshoot te delen, want volgende week ga ik namelijk de bruiloft van dit leuke stel fotograferen! Een paar maanden geleden kwamen ze vanuit Brussel naar Utrecht waar we, ondanks de regen en kou, het centrum indoken voor sfeervolle foto’s. Daarna warmden we op met koffie en chocolade en gingen we naar Soesterduinen voor deel 2 van deze verlovings fotoshoot. Een relaxte en gezellige middag en ik kan niet wachten om de bruiloft van dit knappe stel vast te leggen in Brussel en Maastricht. Read more “Cozy loveshoot in Utrecht”