U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Styled Shoot ZankYou publication

[NL] Afgelopen najaar heb ik mogen meewerken aan een ontzettend leuke styled shoot. Met een groot en tof team hebben we een mooi resultaat neergezet die gepubliceerd is op ZankYou! Ga je in 2018 trouwen? Misschien doe je wel wat inspiratie op en alle leuke leveranciers zijn hieronder weergegeven!

[EN] Not so long ago I did a fun styled shoot with a big team. All talented suppliers who can make your wedding a little bit more fun! Check out the pictures below and all the suppliers and their links.  Read more “Styled Shoot ZankYou publication”

Loveshoot in Amsterdam

[NL] Een mooie stad, zon en een lief en leuk koppel. Zij uit Ierland, hij uit Frankrijk, samen in Amsterdam. Volgend jaar gaat dit leuke stel trouwen en ik mag hun dag vastleggen! Deze fotoshoot was een leuk voorproefje en ik kijk er naar uit om hun bruiloft in 2018 te fotograferen.

[EN] A beautiful city, sun and a sweet and fun couple. She is from Ireland, he is from France. But they live in Amsterdam and next year I will be capturing their wedding. This shoot was so much fun, can’t wait to photograph their big day in 2018! Read more “Loveshoot in Amsterdam”

Sunset engagement session in Paris

[NL] Niet zo lang geleden was ik in Parijs waar ik meerdere mooie fotoshoots heb mogen doen, samen met de getalenteerde visagist en haarstylist Ava Belle. Onder andere deze mooie verlovingsshoot van dit knappe stel! Nadat Ava Sasha prachtig had opgemaakt en haar haar had gedaan gingen we met de metro richting de Sacre Coeur. Op een prachtige zomeravond struinden we de straatjes af en de liefde straalde van dit stel af! Parijs, een prachtig stel en mooi avondzonnetje, de ultieme mix voor een prachtige loveshoot! Read more “Sunset engagement session in Paris”

Cozy loveshoot in Utrecht

[NL] Een winterse blog midden in de zomer? Ja, het werd tijd om deze leuke loveshoot te delen, want volgende week ga ik namelijk de bruiloft van dit leuke stel fotograferen! Een paar maanden geleden kwamen ze vanuit Brussel naar Utrecht waar we, ondanks de regen en kou, het centrum indoken voor sfeervolle foto’s. Daarna warmden we op met koffie en chocolade en gingen we naar Soesterduinen voor deel 2 van deze verlovings fotoshoot. Een relaxte en gezellige middag en ik kan niet wachten om de bruiloft van dit knappe stel vast te leggen in Brussel en Maastricht. Read more “Cozy loveshoot in Utrecht”

Dreamy Byron Bay beach in Australia

[NL] Afgelopen winter ben ik richting Australie gereisd om niet alleen dit mooie land te bezoeken, maar ook om bij vrienden langs te gaan, te fotograferen en om een bruidsfotografie workshop te volgen. Dit was natuurlijk een goede reden om ook een stop te maken in Byron Bay. Afgelopen zomer heb ik namelijk de Australische Ava Belle ontmoet, een getalenteerde makeup artist die over de hele wereld werkt. Samen met een super team en de prachtige jurken van Spell Design creëerden we een dromerige fotoshoot op het strand. Gepubliceerd op onder andere The Future Mrs en For this Romance.

Read more “Dreamy Byron Bay beach in Australia”

Australian Sunset Beach Photoshoot

[NL] De Australische Jess volgende zo’n 14 jaar geleden een highschool year op mijn middelbare school in Deventer. Sindsdien zijn we altijd vrienden gebleven en zijn we elkaar blijven zien zowel in Nederland als in Australië. Maar inmiddels was het alweer lang geleden dat ik haar had gezien en heeft ze samen met haar man Ewan twee lieve zoontjes gekregen! Dus afgelopen winter vloog ik richting Australië. Om te fotograferen, reizen maar ook om dit geweldige gezin op te zoeken. Nu wonen ze niet zomaar ergens, maar behoorlijk afgelegen in Australië. Namelijk Karratha, een stad in West Australië.

Read more “Australian Sunset Beach Photoshoot”

Anouk & Rick

 [NL] Dit voorjaar trouwden Rick & Anouk en ik was de gelukkig die deze mooie dag mocht vastleggen! Zij kozen de Wolfsberg als hun trouwlocatie, maar de dag startte bij hun thuis in Nijmegen. Nadat Anouk haar prachtige jurk had aangetrokken kwam Rick haar halen en gingen we richting de trouwlocatie. Een mooie locatie, met veel leuke plekken voor een fotoshoot. De ceremonie volgende en deze was gevuld met mooie woorden van vrienden en familie en twee zeer mooie geloftes! Anouk & Rick wilden een relaxte dag met vrienden en familie en dat is zeker gelukt! Een ontspannen en persoonlijke sfeer op een prachtige locatie!

Read more “Anouk & Rick”

Awesome Belgian Wedding!

[NL] Dankzij een leuke Belgische collega kwam ik in aanraking met An en Rob uit het mooie Mechelen in Belgie. Na een leuk skypegesprek kozen ze mij als hun fotograaf. En wat was ik daar blij mee! Een leuke dag volgde en naast dat An & Rob ontzettend leuke en relaxte mensen zijn hadden ze een enorm gave locatie. De officiële ceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis van Mechelen. Maar ik heb mijn ogen uitgekeken op hun tweede locatie, namelijk het Verbeke Foundation.

Read more “Awesome Belgian Wedding!”