U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Vlieland Wedding

[NL] Trouwen op Vlieland, dat klinkt goed toch? Dat is het ook! Zelf was ik nog nooit op dit mooie eiland geweest, maar na het vastleggen van deze prachtige bruiloft kan ik alleen maar hopen op meer eiland bruiloften.

De pret begint al op de boot, waardoor je gelijk het gevoel hebt naar een andere plek te gaan. Het eiland is zo goed als autovrij dus met de fiets gingen we onderweg naar Wesctcord Strand Hotel Seeduyn, waar de volgende dag de bruiloft zou plaats vinden. Het weer was geweldig en het voelde als vakantie.

Read more “Vlieland Wedding”

Harpe Paris Wedding Dresses

[NL] Ahh Paris…. mijn favorite stad! Alles is hier mooi en een droom om te fotograferen. Gelukkig mag ik hier een paar keer per jaar heen! En ook dit keer mocht ik weer de prachtige jurken van Harpe Paris fotograferen! Tot snel Parijs.

[EN] No words needed for this photoshoot! Last month I went to Paris again to capture the new collection of Harpe Paris. Strolling around Paris, with an amazing model, beautiful dresses and a great team. The sun was shining and Paris was at it’s best! Can’t wait to shoot again in this beautiful city.

Read more “Harpe Paris Wedding Dresses”

Beautiful American & Dutch wedding in Utrecht

[NL]  Zij Nederlands, hij Amerikaans, elkaar ontmoet in Zuid-Amerika en nu een aantal jaar later trouwen ze in Nederland. Vrienden en familie zijn overgekomen vanuit Amerika en Nederland om deze dag te vieren en dat resulteerde in prachtige dag vol mooie en ontroerende momenten. De dag starte bij Max, die zich klaarmaakte in hartje Utrecht samen met zijn groomsmen. Miriam maakte zich klaar in het gezellige Lombok, in Utrecht. Iedereen was betrokken en opgetogen en beide families en vriendengroepen waren duidelijk ontzettend verheugd om deze dag te vieren.

Read more “Beautiful American & Dutch wedding in Utrecht”

Dreamy Beach Wedding Shoot

[NL] Fotoshoot op het strand, met mooi weer en een fijn team, ik hou ervan! Afgelopen zomer mocht ik dan ook weer iets moois creeeren op het strand in Wassenaar. Een dromerige, luchtige fotoshoot die gepubliceerd is op The Girls of Honour website. Een fijne samenwerking met veel leuke leveranciers, neem dus even een kijkje in de lijst hieronder als je nog opzoek bent naar wat inspiratie!

Read more “Dreamy Beach Wedding Shoot”

Trash the dress Beach Photoshoot

[NL] Een fotoshoot na je trouwdag, waarom niet? Een goed idee zelfs! Je hebt alle tijd, je voelt je ontspannen en wat maakt het uit als je jurk niet meer schoon blijft? Dat dachten ook Nicky & Wessel en een paar dagen na hun huwelijk reden we op een prachtige dag naar het strand. Visagist en haarstylist Marion de Waard ging mee en zorgde voor een mooie look en terwijl de zon langzaam onderging bewogen we ons van de duinen richting het water. Wat heerlijk om op deze manier te fotograferen! Ontspannen, relaxed en zo fijn om even niet op de jurk te hoeven letten. Bedankt Nicky & Wessel voor de leuke dag!

Read more “Trash the dress Beach Photoshoot”

Sunny wedding on the canals of Amsterdam

[NL] Ik kon geen betere bruiloft verzinnen om mijn seizoen mee te starten dit jaar! Een van de eerste heerlijke lente dagen, een boottocht in Amsterdam en een prachtig en relaxed stel. Zij uit Amerika, hij uit Brazilië en dus bijzonder dat beide families bij elkaar waren. Het was een prachtige, zonovergoten dag met een typisch Nederlands tintje varend over de Amsterdamse grachten. Mooie woorden, een ontspannen sfeer en twee verliefde mensen. Bedankt dat ik dit mocht vastleggen! Read more “Sunny wedding on the canals of Amsterdam”