Belgische bruiloft in eigen tuin | Kerkceremonie

Wanneer je jouw droomhuis gekocht hebt, waarom zou je daar dan ook niet gaan trouwen? Zeker als je de ruimte hebt en in een prachtige groene omgeving in België woont.

Binnen een paar weken was deze bruiloft geregeld en redelijk vlak voor de datum kreeg ik een bericht van de bruid of ik nog beschikbaar was. En dat was ik! Heerlijk die last-minute bruiloften.

High-end bruiloft in korte tijd

We maakten online kennis en hun plannen klonken super! Een mooie locatie, trouwen in een prachtige kerk, eten aan lange tafels, lampjes in de bomen en een knalfeest. Perfect toch?

Dan is het natuurlijk altijd spannend of alles uitpakt zoals je bedacht had, maar dankzij het werk van het bruidspaar en de leveranciers is het echt een prachtige dag geworden! Alles klopte en de deze bruiloft bewijst maar eens dat een high-end bruiloft ook mogelijk is in een korte tijd.

Het was een heerlijke dag, prachtig weer en het allerbelangrijkst, leuke mensen! Want hoe mooi je bruiloft ook is, de dierbaren die zo’n bijzondere dag samen met je vieren, dat is waar het echt om gaat.

Maar mooie styling? Daar word ik als fotograaf natuurlijk wel heel erg blij van!

Gaan jullie trouwen?

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?

Home » Blog » Belgische bruiloft in eigen tuin | Kerkceremonie