Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Behind the scenes fotoshoot | Julia Otilia

Op een koude dag ergens in de herfst een paar jaar geleden kwam ik Julia tegen op een markt in Utrecht. Ze verkocht haar mooie sieraden en ik was op zoek naar een cadeau voor een vriendin. Het klikte en ik mocht haar nieuwe collectie fotograferen.

Fast forward naar nu… Julia heeft weer een nieuwe collectie gefotografeerd en wederom was ik de gelukkige om de campagne te fotograferen.

Maar wie is eigenlijk de designer achter dit mooie en stijlvolle werk? 

Julia vroeg mij om haar vast te leggen, en op een mooie ochtend ging ik bij haar langs om haar werkproces en dag vast te leggen.

Make-up en haar werd gedaan door Chantelle Alyssa, (die overigens ook vele bruiden prachtig maakt) en zij liet Julia nog meer stralen. Ken je de designs van deze lieve, mooie en getalenteerde designer nog niet? Neem dan een kijkje op haar website of bekijk de campagne foto’s die ik geschoten heb van haar nieuwe collectie. 

Laat een reactie achter

Home » Blog » Behind the scenes fotoshoot | Julia Otilia