U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Geheel naar wens

Trouwalbum

Digitaal kun je de foto’s goed bewaren en eenvoudig delen. Maar net als de babyfoto’s, is jullie trouwdag een fotoalbum meer dan waard. Voor jullie, en misschien ook wel voor jullie ouders.

Voor elke bruiloft die ik vastleg, ontwerp ik een nieuw bruidsalbum. Want bij andere foto’s en andere mensen, hoort een ander album. Een album van hoge kwaliteit dat past bij jullie wensen, smaak en stijl.

Als jullie een bruidsalbum willen, bespreken we vooraf uitgebreid jullie wensen. Denk aan de omslag, wordt die van stof, leer of ander bijzonder materiaal en komt er wel of geen foto op?

Na de bruiloft ga ik aan de slag. Ik maak, eventueel samen met jullie, een selectie van de foto’s en een opmaak voor de indeling. Jullie ontvangen van mij een digitale proef. Bij akkoord gaat het album naar een gespecialiseerde drukker. Vanaf dat moment is de levertijd vijf tot zeven weken.

Ik werk met een professionele leverancier die is gespecialiseerd in bruidsalbums.

Investering

Hoge kwaliteit albums op maat voor jullie gemaakt. Vanaf €450

Bij een luxe bruidsalbum laat ik de foto’s afdrukken op kwalitatief dik fotopapier. Een mooi album vanaf €450,- is 25x25cm en telt 20 spreads. Andere formaten zijn ook mogelijk. Jullie kiezen uit verschillende materialen voor de omslag en jullie kunnen, eventueel, ook zelf foto’s aanleveren.

Zijn jullie nieuwsgierig naar hoe de bruidsalbums die ik maak eruitzien? En willen jullie meer weten over de mogelijkheden en prijzen, neem gerust contact met mij op.