You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Abroad / Destination Wedding / Wedding

Summer wedding at Chateaux de Presseux in Belgium

Nederlands
English

This summer I went to the beautiful Sprimont, near the Belgium Ardennes. Here a lovely couple invited all their familie and friends to celebrate their wedding weekend. It was a hot, very hot, day, but it didn’t stop this couple to fully enjoy their beautiful day. It might has something to do with their Greek blood.

The day, at Chateau de Presseux, was filled with beautiful words, an intimite ceremony and just a good vibe. They both look beautiful and how lovely is it to have your little son on your special day?

Just a perfect wedding! Thank you for having me on this beautiful day!

Een bruiloft in of vlakbij de Ardennen, dat stond nog op mijn wishlist! Gelukkig mocht ik afgelopen zomer de bruiloft van dit prachtige paar vastleggen in het mooie Sprimont. Het was een van de warmste dagen van het jaar, maar gelukkig heeft dit stel Grieks bloed en genoten ze volop van een prachtig trouwweekend.

Een groep familie en vrienden waren naar het zuiden afgereisd om een weekend samen te zijn op het mooie Chateau de Presseux. Een mooie club mensen bij elkaar, die ook volop genoten en zichtbaar trots waren op dit mooie stel. De prachtige locatie biedt super veel mogelijkheden en een prachtig uitzicht over de omgeving.

De dag was gevuld met mooie woorden, een hele persoonlijke ceremonie, vormgegeven door familie en een relaxte vibe. Beiden zagen ze er prachtig uit (hoe mooi zijn de bruidsjurken?) en hoe bijzonder is het om je zoontje bij je bruiloft te hebben?

Bedankt dat ik hierbij mocht zijn op deze prachtige dag!

How beautiful is this location? Chateau Presseux in Sprimont is perfect for a summer wedding weekend!

The guys from Mooi weer op straat, they know how to make a party!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat