You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Beauty / Fashion

Julia Otilia Jewelry

Nederlands
English

Julia Otilia is a designer from Sweden that creates beautiful jewelry and I got to photograph her new collection. I love to share with you my favorites of this campaign and don’t forget to take a look on her website for more jewelry. Want to know more about the designer and her atelier? I also shot Julia herself in her beautiful and peaceful atelier. 

Julia Otilia is een designer uit Zweden die prachtige sieraden ontwerpt en ik mocht haar nieuwe collectie vastleggen! Ik deel met jullie graag mijn favoriete foto’s van de campagne, maar neem vooral ook een kijkje op haar website voor meer mooie designs! Wil je meer zien van de designer achter dit merk? Ik heb niet alleen haar nieuwe collectie vastgelegd, maar ook Julia zelf!

TEAM:
Designs: Julia Otilia 
Make-up & hair: Chantelle Alyssa
Model: Merle @ Matt Models

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat