You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Fashion / Photoshoot

Behind the scenes: Julia Otilia

Nederlands
English

On a cold day, somewhere in the fall a few years ago I run into Julia on a market in Utrecht. She was selling her jewelry and I was looking for a gift for a friend. We got along and I got to photograph her collection. Fast forward to 2019 and again I got to photograph her new beautiful collection. But who is Julia? 

She asked me to not only to photograph her new campaign, but also herself and a day in the life of a designer. A talented designer, that is as beautiful on the inside as on the outside and her warm and calm personality reflects in her designs. Haven’t seen her work yet? Take a look on her website or view the campaign I shot. 

Make-up & Hair by Chantelle Alyssa

Op een koude dag ergens in de herfst een paar jaar geleden kwam ik Julia tegen op een markt in Utrecht. Ze verkocht haar mooie sieraden en ik was opzoek naar een cadeau voor een vriendin. Het klikte en ik mocht haar nieuwe collectie fotograferen. Fast forward naar nu… Julia heeft weer een nieuwe collectie gefotografeerd en wederom was ik de gelukkige om de campagne te fotograferen. Maar wie is eigenlijk de designer achter dit mooie en stijlvolle werk? 

Julia vroeg mij om haar vast te leggen, en op een mooie ochtend ging ik bij haar langs om haar werkproces en dag vast te leggen. Make-up en haar werd gedaan door Chantelle Alyssa, (die overigens ook vele bruiden prachtig maakt) en zij liet Julia nog meer stralen. Ken je de designs van deze lieve, mooie en getalenteerde designer nog niet? Neem dan een kijkje op haar website of klik hier voor de campagne die ik geschoten heb van haar nieuwe collectie. 

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat