You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Highschool Sweethearts Wedding

Nederlands
English

My first wedding in 2019 was with these highschool sweethearts and it was a beautiful day! Getting married at the school where you met and a party with all your family and friends. A wonderful day! Theme of the day was Bali and the weather couldn’t have been more perfect.

On a sunny day in April, the day began at the wedding couple’s home, followed by a photo shoot with their sweet son and dog. They all looked great (check the cool outfits of the men and dog Sam!), but I immediately fell in love with the wedding dress. That’s wow-dress! During the ceremony there were beautiful words, Balinese dancers and of course the yes-I-do! Drinks in the sun, cake, delicious food and of course a party! How cool is it to party at the school where you met with all your friends and family?

Dear bridal couple, thank you for opening my wedding season in a spectacular way and for letting me capture your beautiful day!

Hair: POP Boutique Salon
Make-up: Eef Klijn 

Deze highschool sweethearts waren mijn eerste bruidspaar van 2019! Trouwen op de school (het Maasland College in Oss) waar je elkaar ontmoet hebt en een feest met al je familie en vrienden. Een prachtige dag! Het thema was Bali en het weer kon niet passender. Op een zonovergoten dag in april begon de dag bij het bruidspaar thuis, gevolgd door een fotoshoot met hun lieve zoontje en hond.

Allemaal zagen ze er prachtig uit (check even de toffe outfits van de mannen en hond Sam!), maar ik was meteen verliefd op de bruidsjurk. Dat is nog eens een wow-jurk! Tijdens de ceremonie waren er mooie woorden, een prachtige balinese dans door dansgroep Kreaseni en natuurlijk het ja-woord. Borrelen in de zon, een relaxte sfeer, prachtige taart, heerlijk eten en natuurlijk een feest! Hoe tof is het om te feesten op de school waar je elkaar ontmoet hebt met al je vrienden en familie?

Lief bruidspaar, bedankt dat jullie mijn bruiloftseizoen spetterend hebben geopend en dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen!

Haar: POP Boutique Salon
Make-up: Eef Klijn 

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat