You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Loveshoot / Photoshoot

Photoshoot in a hot air balloon!

Nederlands
English

Sometimes you get very special requests … Like this photo shoot that was passed on to me by a dear colleague photographer. Whether I wanted to photograph a couple in a hot air balloon? Yes please! And what made it extra special is that this couple are both very experienced balloonists and would therefore fly themselves.

On a cold but sunny day I drove towards the boarding point, where we first took pictures on the ground, while air was slowly blown into the balloon. A great setting and while the balloon started to take shape it was time to get ready for the flight. I have to admit that I was a bit nervous, because I am afraid of heights, but of course I won’t let that stop me!

It was a surreal experience to lift up in the air, just by wind and hot air and my fear soon faded away. What a great view and so peaceful! While I’m quite restless in an airplane, I felt relaxed and safe here. A special experience and I it was really great to take pictures with this nice couple in the air, while the sun slowly set and we had an amazing sunset.

Wiegers Balloon Rides, thanks for this great experience! An experience that I can certainly recommend, with or without a photographer, but of course I will gladly go with you!

Soms krijg je wel hele bijzondere aanvragen… Zoals deze fotoshoot die door een lieve collega fotograaf aan mij was doorgegeven. Of ik een stel wilde fotograferen in een luchtballon? Tuurlijk wil ik dat! En wat het extra bijzonder maakte is dat dit stel beiden zeer ervaren ballonvaarders zijn en dus ook zelf zouden gaan vliegen.

Op een koude, maar zonnige dag reed ik richting de opstapplaats, waar we eerst op de grond foto’s maakten, terwijl er langzaam lucht in de ballon werd geblazen. Een geweldige setting en terwijl de ballon vorm begon te krijgen was het tijd om ons klaar te maken voor de vlucht. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik wel een beetje zenuwachtig was, want ik heb ontzettende hoogtevrees, maar daar laat ik mij natuurlijk niet door tegenhouden!

Het was een surrealistische ervaring om langzaam omhoog te zweven en mijn angst zakte al snel weg. Wat een rust en wat een geweldig uitzicht! Waar ik in een vliegtuig toch vrij onrustig zit, voelde ik me hier ontspannen en veilig. Een bijzondere ervaring en ik vond het echt geweldig om met dit leuke stel foto’s te maken in de lucht, terwijl het zonnetje langzaam onder ging en we over de Utrechse Heuvelrug vlogen.

Wiegers Ballonvaarten, bedankt voor deze geweldige ervaring! Een ervaring die ik zeker kan aanraden, met of zonder fotograaf, maar ik ga natuurlijk graag met je mee!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat