You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Destination Wedding / Wedding

Vlieland Wedding

Nederlands
English

The Dutch Island, a place that was on my wishlist for a wedding. While I have been on Ameland and Terschelling, Vlieland was new for me. So I was exited when I was invited to be a part of this mixed wedding. A real Dutch Frisian and a American beauty, who met somewhere in Asia celebrated their love on this beautiful Island.

It started with an intimate group, both families from different continents, but they had a lot of fun together. After cheering with a ‘juttertje’ (a local drink) at Wesctcord Strand Hotel Seeduyn, we drove around the Island, to shoot on some beautiful spots. View from the lighthouse, running around on the beach, this shoot was so much fun and so relaxed!

After a ceremony on the beach it was time for drinks, followed up by a lovely dinner at ’t Badhuys while beautiful words were said by friends and family. A mini photoshoot during sunset followed up by a great party! Sunshine, beach, good food, lots of fun and a beautiful couple! I couldn’t wish for a better wedding to photograph.

Lieve F&V, thank you for making me and Pieter feel so welcome and treating us like guests on your lovely wedding weekend on this beautiful Island!

Trouwen op Vlieland, dat klinkt goed toch? Dat is het ook! Zelf was ik nog nooit op dit mooie eiland geweest, maar na het vastleggen van deze prachtige bruiloft kan ik alleen maar hopen op meer eiland bruiloften.

De pret begint al op de boot, waardoor je gelijk het gevoel hebt naar een andere plek te gaan. Het eiland is zo goed als autovrij dus met de fiets gingen we onderweg naar Wesctcord Strand Hotel Seeduyn, waar de volgende dag de bruiloft zou plaats vinden. Het weer was geweldig en het voelde als vakantie.

De dag begon met een intieme groep, die samen kwamen om te proosten op de dag die zou gaan komen. Zij Amerikaanse, hij een echte Fries, maar het was alsof beide families elkaar dagelijks zien, zo gezellig was het gelijk. Daarna sprongen we in de auto, en werden we rondgereden naar de mooie plekjes van het eiland. Uitzicht vanaf de vuurtoren, toen richting het strand dat bijna doet denken aan een tropisch eiland. En er was vooral ontzettend veel lol. Rennen door de duinen, genieten van de zon, zin hebben in de dag, wat een heerlijke fotoshoot!

Na een ceremonie op het strand, met mooie woorden van familie, was het tijd voor een relaxte borrel, gevolgd door heerlijk eten door bij ’t Badhuys. En terwijl de zon onder ging, er meer mooie woorden waren, we nog even het strand op renden ging de dag over in het feest. Die nog wel even doorging en waarbij de gasten, komend van all over the world samen een goed feestje bouwden.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat