U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Harpe Paris Wedding Dresses

[NL] Ahh Paris…. mijn favorite stad! Alles is hier mooi en een droom om te fotograferen. Gelukkig mag ik hier een paar keer per jaar heen! En ook dit keer mocht ik weer de prachtige jurken van Harpe Paris fotograferen! Tot snel Parijs.

[EN] No words needed for this photoshoot! Last month I went to Paris again to capture the new collection of Harpe Paris. Strolling around Paris, with an amazing model, beautiful dresses and a great team. The sun was shining and Paris was at it’s best! Can’t wait to shoot again in this beautiful city.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.