U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Dreamy Beach Wedding Shoot

[NL] Fotoshoot op het strand, met mooi weer en een fijn team, ik hou ervan! Afgelopen zomer mocht ik dan ook weer iets moois creeeren op het strand in Wassenaar. Een dromerige, luchtige fotoshoot die gepubliceerd is op The Girls of Honour website. Een fijne samenwerking met veel leuke leveranciers, neem dus even een kijkje in de lijst hieronder als je nog opzoek bent naar wat inspiratie!

[EN] Shooting on the beach, one of my favorite locations. Shooting with a great team… even better! Last summer I did a photoshoot on the beach in Wassenaar and this shoot is publiced on The Girls of Honour website. Great teamwork with different wedding suppliers, so if you are looking for some wedding inspiration, take a look at the list below. Of just watch the pictures of this dreamy photoshoot.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.