You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Photoshoot / Styled Shoot / Wedding

Trash the dress Beach Photoshoot

Nederlands
English

Shooting after your weddingday, why not? I think it is a great idea! You are more relaxed, you have the time and who cares if your outfit get’s a bit dirty? This lovely couple thought the same and that’s why we went to the beach for a sunny summer photoshoot. Make-up artist and hairstylist Marion the Waard did Nicky’s look and during the sunset we shot some great images! What a great way to photograph a newly wedded couple. The were relaxed and very much in love, still glowing from a great wedding day! 

Een fotoshoot na je trouwdag, waarom niet? Een goed idee zelfs! Je hebt alle tijd, je voelt je ontspannen en wat maakt het uit als je jurk niet meer schoon blijft? Dat dachten ook Nicky & Wessel en een paar dagen na hun huwelijk reden we op een prachtige dag naar het strand. Visagist en haarstylist Marion de Waard ging mee en zorgde voor een mooie look en terwijl de zon langzaam onderging bewogen we ons van de duinen richting het water. Wat heerlijk om op deze manier te fotograferen! Ontspannen, relaxed en zo fijn om even niet op de jurk te hoeven letten. Bedankt Nicky & Wessel voor de leuke dag!

Deze shoot is gepubliceerd op ZankYou Weddings en Brasserie de Badmeester bedankt voor de locatie!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat