U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Sunny wedding on the canals of Amsterdam

[NL] Ik kon geen betere bruiloft verzinnen om mijn seizoen mee te starten dit jaar! Een van de eerste heerlijke lente dagen, een boottocht in Amsterdam en een prachtig en relaxed stel. Zij uit Amerika, hij uit Brazilië en dus bijzonder dat beide families bij elkaar waren. Het was een prachtige, zonovergoten dag met een typisch Nederlands tintje varend over de Amsterdamse grachten. Mooie woorden, een ontspannen sfeer en twee verliefde mensen. Bedankt dat ik dit mocht vastleggen!

[EN] I couldn’t think of a better wedding to start of my wedding season. One of the first warm spring days, a boat ride in Amsterdam and a beautiful and relaxed couple. She is from America and he is from Brazil, so it was a special moment to have both families together. A beautiful day, filled with sunshine and some Dutch elements sailing over the canals of Amsterdam. Beautiful words, a relaxed vibe and a very in love couple. Thank you for having me on this special day! 

The beautiful dress is from Ieks Bridal, and the boat ride by Smidtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.