U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Colorful portraitsession with ByWillemijn

Dit is Willemijn. Willemijn is naast dat ze ontzettend fotogeniek is, stylist en art director. Ik ken haar al een tijdje en we hebben jaren geleden wel eens samengewerkt. Ik ben haar altijd blijven volgen op social media en zag niet alleen mooie foto’s van haar werk voorbij komen, maar ook van haarzelf. En toen ik een paar foto’s van haar prachtige nieuwe woning zag werd het tijd om Willemijn zelf eens te fotograferen! Wat was het fijn om bij te kletsen met deze lieve dame, te horen waar ze mee bezig is en om dit talent te fotograferen. In haar prachtig ingerichte huis legde ik haar vast, terwijl zij de meeste geweldige outfits bij elkaar stylde. Opzoek naar meer kleur in je leven? Laat je inspireren door Willemijn! En vergeet niet op haar website te kijken of om haar te volgen op instagram om meer over haar mooie concepten te weten te komen. 

Bedankt Willemijn voor de fijne ochtend!

[EN] This is WillemijnBesides being very photogenic she’s a stylist and Art Director. I know her for a while now and we have been working together quite some time ago. I always kept following her work and I did not only saw her beautiful styling and concepts, but also beautiful pictures of herself. So when I saw some photos of her beautiful new home I find it time to do a photo shoot with this beautiful lady. It was great to see her again, to hear about her work and to photograph this talented lady. We took photos in her beautiful styled home and she had put together the most beautiful outfits. Looking for some more colour in your life? Get inspired by Willemijn! 

CREDITS:
Styling & Art Direction – By Willemijn
De prachtige stenen broches (en ook sieraden) – door Martijntje Cornelia
Het witte pak is van de hand van – Aleyna Yildiz
De hoofdtooi met het gezicht erin is gemaakt door –  Ruud Anthoni
Gele bank van – MADE

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.