You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
By Willemijn styling
scroll down

in Fashion / Photoshoot

Colorful portraitsession with ByWillemijn

Nederlands
English

This is Willemijn. Besides being very photogenic she’s a stylist and Art Director. I know her for a while now and we have been working together quite some time ago. I always kept following her work and I did not only saw her beautiful styling and concepts, but also beautiful pictures of herself.

So when I saw some photos of her beautiful new home I find it time to do a photo shoot with this beautiful lady. It was great to see her again, to hear about her work and to photograph this talented lady. We took photos in her beautiful styled home and she had put together the most beautiful outfits. Looking for some more colour in your life? Get inspired by Willemijn! 

Dit is Willemijn. Willemijn is naast dat ze ontzettend fotogeniek is, stylist en art director. Ik ken haar al een tijdje en we hebben jaren geleden wel eens samengewerkt. Ik ben haar altijd blijven volgen op social media en zag niet alleen mooie foto’s van haar werk voorbij komen, maar ook van haarzelf. En toen ik een paar foto’s van haar prachtige nieuwe woning zag werd het tijd om Willemijn zelf eens te fotograferen! Wat was het fijn om bij te kletsen met deze lieve dame, te horen waar ze mee bezig is en om dit talent te fotograferen.

In haar prachtig ingerichte huis legde ik haar vast, terwijl zij de meeste geweldige outfits bij elkaar stylde. Op zoek naar meer kleur in je leven? Laat je inspireren door Willemijn! En vergeet niet op haar website te kijken of om haar te volgen op instagram om meer over haar mooie concepten te weten te komen. 

Bedankt Willemijn voor de fijne ochtend!

CREDITS:
– Styling & Art Direction – By Willemijn
– De prachtige stenen broches (en ook sieraden) – door Martijntje Cornelia
– Het witte pak is van de hand van – Aleyna Yildiz
– De hoofdtooi met het gezicht erin is gemaakt door –  Ruud Anthoni
– Gele bank van – MADE

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat