You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

French & Dutch Wedding in Breda

Nederlands
English

She Dutch, he French. They met on a holiday a long time ago and now they are getting married. An exiting day for both, because all their loved ones are there. No fuss, no couple shoot, just the day as it is, together with friends and family. But with a stunning outfit, a classic car on a lovely location in Breda called De Mastbosch.

The day was filled with beautiful moments, tears and touching words. The ceremony was French and Dutch and done by Jacomien of Van Ver Trouwen. As a photographer great to capture, but it is also touching to see that this couple loves each other so much and has such a wonderful group of people around them. Thank you for having me as your wedding photographer and for your fate in me!

Zij Nederlands, hij Frans. Elkaar ontmoet op vakantie, lang geleden en dan nu trouwen. Een spannende dag voor beiden, zeker omdat er veel gasten uit Frankrijk over waren. Geen poespas, geen fotoshoot, gewoon de dag beleven zoals het is, samen met vrienden en familie. Uiteraard wel met een prachtige jurk, een klassieke auto en op een fijne locatie in Breda, namelijk de Mastbosch.

Deze dag zat vol mooie momenten, tranen en prachtige woorden. De ceremonie werd tweetallig gedaan door Jacomien van Van Ver Trouwen. Als fotograaf mooi om vast te leggen, maar ook fijn om te zien wanneer een stel zo’n leuke club mensen om zich heen hebben en na al die jaren elkaar nog zo leuk vinden. Marloes & Julien, bedankt dat ik jullie prachtige dag heb mogen vastleggen! En voor jullie blinde vertrouwen in mij als fotograaf.

”Wij zijn fan van Mandy! Vanaf het eerste contact tot aan de bezorging van ons album, is alles PERFECT verlopen. Wij waren sprakeloos na het zien van de foto’s.

We zijn Mandy eeuwig dankbaar voor het vastleggen van alle belangrijke momenten op onze trouwdag. Hierdoor kunnen wij onze bruiloft steeds opnieuw beleven!

Het is heel waardevol om zulke mooie foto’s te hebben van de dierbare mensen om ons heen. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!”

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat