You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Harpe bridal collection campaign in Paris

Nederlands
English

Last summer I bumped into a lovely bridalshop called Harpe Paris. Runned by a mother and daughter who design the dresses. They liked my work and they booked me to photograph their campaign. So I took the train to Paris and in one (cold and rainy) day we shot the whole collection! Model Coline was the best and shooting these beautiful dresses in Paris was like a dream.

Last month I have been to Paris again, to shoot the new collection and despite the cold we took some beautiful pictures who will be released soon! Of course their collection of last autumn is still available and make sure to check it out, because the prices will surprise you! French design for an affordable price, designed by two wonderful ladies who put a lot of effort and love in their dresses. Perfect excuse to make a trip to Paris, right? Don’t forget to think about a photoshoot in Paris, because oh boy this city is so photogenic!

Tijdens een van mijn fotoshoots in Parijs afgelopen zomer liepen make-up artist Ava Belle en ik langs een bridalboetiek genaamd Harpe Paris. Hier runnen een moeder en een dochter de zaak en ontwerpen mooie (en betaalbare!) bruidsjurken. We mochten de jurken lenen voor een fotoshoot en ze waren erg enthousiast over het resultaat. Ik was vooral enthousiast over dit leuke duo en hun prachtige jurken, dus toen zij vroegen of ik hun campagne wilde schieten was ik natuurlijk dolenthousiast! Ik nam de Thalys richting Parijs en ondanks dat het koud en regenachtig was hebben we in één dag, dankzij een topteam, een mooi resultaat kunnen neerzetten!

Afgelopen maand ben ik weer richting Parijs geweest om de nieuwe collectie te fotograferen en deze foto’s komen binnenkort online! Maar ook de collectie van afgelopen najaar is nog te bewonderen en ik deel dan ook graag deze toffe campagne met jullie.

Wil je ook zo’n prachtige jurk, ontworpen in Parijs? Neem dan zeker eens een kijkje bij Harpe Paris, want echt, de prijzen zijn zeer betaalbaar. En daarbij zijn moeder en dochter twee ontzettend lieve, betrokken en leuke mensen! Denk dan ook gelijk even aan een mooie loveshoot in Paris, want oh my wat is deze stad fotogeniek!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat