U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Loveshoot in Amsterdam

[NL] Een mooie stad, zon en een lief en leuk koppel. Zij uit Ierland, hij uit Frankrijk, samen in Amsterdam. Volgend jaar gaat dit leuke stel trouwen en ik mag hun dag vastleggen! Deze fotoshoot was een leuk voorproefje en ik kijk er naar uit om hun bruiloft in 2018 te fotograferen.

[EN] A beautiful city, sun and a sweet and fun couple. She is from Ireland, he is from France. But they live in Amsterdam and next year I will be capturing their wedding. This shoot was so much fun, can’t wait to photograph their big day in 2018!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.