You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Loveshoot in Amsterdam

Nederlands
English

A beautiful city, sun and a sweet and fun couple. She is from Ireland, he is from France. But they live in Amsterdam and next year I will be capturing their wedding. This shoot was so much fun, can’t wait to photograph their big day in 2018!

Een mooie stad, zon en een lief en leuk koppel. Zij uit Ierland, hij uit Frankrijk, samen in Amsterdam. Volgend jaar gaat dit leuke stel trouwen en ik mag hun dag vastleggen! Deze fotoshoot was een leuk voorproefje en ik kijk er naar uit om hun bruiloft in 2018 te fotograferen.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat