You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Abroad / Loveshoot / Photoshoot

Sunset engagement session in Paris

Nederlands
English

Not so long ago I was in Paris together with talented make-up artist and hair stylist Ava Belle. We did several shoots, like this lovely engagement session. After Ava finished hair and make-up we went into town to wander around the streets of the Sacre Coeur. It was a lovely summer night, the couple madly in love and the sun was shining. A perfect mix for a beautiful love session! 

Niet zo lang geleden was ik in Parijs waar ik meerdere mooie fotoshoots heb mogen doen, samen met de getalenteerde visagist en haarstylist Ava Belle. Onder andere deze mooie verlovingsshoot van dit knappe stel! Nadat Ava Sasha prachtig had opgemaakt en haar haar had gedaan gingen we met de metro richting de Sacre Coeur. Op een prachtige zomeravond struinden we de straatjes af en de liefde straalde van dit stel af! Parijs, een prachtig stel en mooi avondzonnetje, de ultieme mix voor een prachtige loveshoot!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat