U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Sunset engagement session in Paris

[NL] Niet zo lang geleden was ik in Parijs waar ik meerdere mooie fotoshoots heb mogen doen, samen met de getalenteerde visagist en haarstylist Ava Belle. Onder andere deze mooie verlovingsshoot van dit knappe stel! Nadat Ava Sasha prachtig had opgemaakt en haar haar had gedaan gingen we met de metro richting de Sacre Coeur. Op een prachtige zomeravond struinden we de straatjes af en de liefde straalde van dit stel af! Parijs, een prachtig stel en mooi avondzonnetje, de ultieme mix voor een prachtige loveshoot!

[EN] Not so long ago I was in Paris together with talented make-up artist and hair stylist Ava Belle. We did several shoots, like this lovely engagement session. After Ava finished hair and make-up we went into town to wander around the streets of the Sacre Coeur. It was a lovely summer night, the couple madly in love and the sun was shining. A perfect mix for a beautiful lovesession! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.