You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Loveshoot / Photoshoot

Cozy loveshoot in Utrecht

Nederlands
English

It might be a bit weird, an engagement session with a winter feel on the blog in August. It was time to share the love shoot of this lovely couple because next week I will be on their wedding day! I can’t wait to capture their two day wedding in Brussels and Maastricht. For their engagement session this handsome couple came all the way to Utrecht where we walked around, took photo’s, talked a lot and had coffee and chocolates. Part two of this fun session was at Soesterduinen. A perfect combination of city and nature!

Een winterse blog midden in de zomer? Ja, het werd tijd om deze leuke loveshoot te delen, want volgende week ga ik namelijk de bruiloft van dit leuke stel fotograferen! Een paar maanden geleden kwamen ze vanuit Brussel naar Utrecht waar we, ondanks de regen en kou, het centrum indoken voor sfeervolle foto’s. Daarna warmden we op met koffie en chocolade en gingen we naar Soesterduinen voor deel 2 van deze verlovings fotoshoot. Een relaxte en gezellige middag en ik kan niet wachten om de bruiloft van dit knappe stel vast te leggen in Brussel en Maastricht.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat