U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Cozy loveshoot in Utrecht

[NL] Een winterse blog midden in de zomer? Ja, het werd tijd om deze leuke loveshoot te delen, want volgende week ga ik namelijk de bruiloft van dit leuke stel fotograferen! Een paar maanden geleden kwamen ze vanuit Brussel naar Utrecht waar we, ondanks de regen en kou, het centrum indoken voor sfeervolle foto’s. Daarna warmden we op met koffie en chocolade en gingen we naar Soesterduinen voor deel 2 van deze verlovings fotoshoot. Een relaxte en gezellige middag en ik kan niet wachten om de bruiloft van dit knappe stel vast te leggen in Brussel en Maastricht.

[EN] It might be a bit weird, a engagement session with a winterfeel on the blog in August. It was time to share the loveshoot of this lovely couple because next week I will be on their weddingday! I can’t wait to capture their two day wedding in Brussels and Maastricht. For their engagement session this handsome couple came all the way to Utrecht where we walked around, took photo’s, talked a lot and had coffee and chocolates. Part two of this fun session was at Soesterduinen. A perfect combination of city and nature!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.