U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Dreamy Byron Bay beach in Australia

[NL] Afgelopen winter ben ik richting Australie gereisd om niet alleen dit mooie land te bezoeken, maar ook om bij vrienden langs te gaan, te fotograferen en om een bruidsfotografie workshop te volgen. Dit was natuurlijk een goede reden om ook een stop te maken in Byron Bay. Afgelopen zomer heb ik namelijk de Australische Ava Belle ontmoet, een getalenteerde makeup artist die over de hele wereld werkt. Samen met een super team en de prachtige jurken van Spell Design creëerden we een dromerige fotoshoot op het strand. Gepubliceerd op onder andere The Future Mrs en For this Romance.

 [EN] End of last year I have been to Australia. To visit friends, to travel, to shoot and I followed an amazing two day wedding workshop. But also a good opportunity to meet up with talented make-up artist Ava Belle. We met earlier that year in Amsterdam and worked together for a bridal editorial shoot. I love her work and I decided to visit her in Byron Bay, where she is from. She works worldwide and travels between Australie, USA and Europe to work. We set up a photoshoot at the beach with the beautiful Spell dresses and made this dreamy editorial that has been published at The Future Mrs and For this Romance.

Team: Hair and Make up: Ava Belle | Stylist Alisha Tinsley| Gown: Spell & The Gypsy Collective | Flowers: The French Petal | Model Freya Gibbs | Assistant Ingrid Berg | Location: Watego’s Beach, Byron Bay, Australia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.