You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Abroad / Fashion / Styled Shoot / Wedding

Dreamy Byron Bay beach in Australia

Nederlands
English

End of last year I have been to Australia. To visit friends, to travel, to shoot and I followed an amazing two day wedding workshop. But also a good opportunity to meet up with talented make-up artist Ava Belle. We met earlier that year in Amsterdam and worked together for a bridal editorial shoot. I love her work and I decided to visit her in Byron Bay, where she is from. She works worldwide and travels between Australie, USA and Europe to work. We set up a photoshoot at the beach with the beautiful Spell dresses and made this dreamy editorial that has been published at The Future Mrs and For this Romance.

Afgelopen winter ben ik richting Australie gereisd om niet alleen dit mooie land te bezoeken, maar ook om bij vrienden langs te gaan, te fotograferen en om een bruidsfotografie workshop te volgen. Dit was natuurlijk een goede reden om ook een stop te maken in Byron Bay. Afgelopen zomer heb ik namelijk de Australische Ava Belle ontmoet, een getalenteerde makeup artist die over de hele wereld werkt. Samen met een super team en de prachtige jurken van Spell Design creëerden we een dromerige fotoshoot op het strand. Gepubliceerd op onder andere The Future Mrs en For this Romance.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat