U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Australian Sunset Beach Photoshoot

[NL] De Australische Jess volgende zo’n 14 jaar geleden een highschool year op mijn middelbare school in Deventer. Sindsdien zijn we altijd vrienden gebleven en zijn we elkaar blijven zien zowel in Nederland als in Australië. Maar inmiddels was het alweer lang geleden dat ik haar had gezien en heeft ze samen met haar man Ewan twee lieve zoontjes gekregen! Dus afgelopen winter vloog ik richting Australië. Om te fotograferen, reizen maar ook om dit geweldige gezin op te zoeken. Nu wonen ze niet zomaar ergens, maar behoorlijk afgelegen in Australië. Namelijk Karratha, een stad in West Australië.

Tijdens mijn bezoek was het er bijna 40 graden, maar dat stopte ons niet om een zonsondergang shoot te organiseren met het gezin en nog twee bevriende gezinnen. Allemaal stoere jongetjes, veel modder en een prachtige zonsondergang. Meer kan ik niet wensen voor een gave fotoshoot aan het strand!

[EN] A few months ago I flew to Australia to visit my friend Jess. I know her for about 14 years now since she did a high school year in the Netherlands. Because it had been quite some time since I have seen her and she got two beautiful little boys with her husband I flew to Karratha. A remote place in Western Australia. We organized a sunset photo shoot with Jess, her family and some friends. Lovely families, mud, beach and a beautiful sunset, I don’t need more for a fun photo shoot! 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.