U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Anouk & Rick

 [NL] Dit voorjaar trouwden Rick & Anouk en ik was de gelukkig die deze mooie dag mocht vastleggen! Zij kozen de Wolfsberg als hun trouwlocatie, maar de dag startte bij hun thuis in Nijmegen. Nadat Anouk haar prachtige jurk had aangetrokken kwam Rick haar halen en gingen we richting de trouwlocatie. Een mooie locatie, met veel leuke plekken voor een fotoshoot. De ceremonie volgende en deze was gevuld met mooie woorden van vrienden en familie en twee zeer mooie geloftes! Anouk & Rick wilden een relaxte dag met vrienden en familie en dat is zeker gelukt! Een ontspannen en persoonlijke sfeer op een prachtige locatie!

Bedankt dat ik deze mooie dag mocht vastleggen!

[EN] This spring I was the photographer at the wedding of Anouk and Rick. A lovely and relaxed couple, that wanted a personal wedding. The day started at their home and after a first look we headed to the location. The ceremony, diner and party was at de Wolfsberg in Groesbeek. A lovely spot surrounded by nature. Their ceremony was personal and beautiful and my favorite part was their vows. A relaxed and personal wedding and I want to thank Rick and Anouk for choosing me as their wedding photographer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.