You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Awesome Belgian Wedding!

Nederlands
English

Recently I had my first Belgian wedding and it definitely makes me enthusiastic for more! An & Rob are from Mechelen and besides their official ceremony in the city hall of Mechelen, they choose an amazing location for the rest of the day! The Verbeeke Foundation in Kemzeke is an amazing place, filled with art, and it felt like one big playground that you can discover. A place to wow your guests!

Besides their official ceremony they had an informal one with live music and their close friends and family who spoke. Of course it ended with a big party! Dear An & Rob thank you for having me and making me feel so welcome in Belgium.

Dankzij een leuke Belgische collega kwam ik in aanraking met An en Rob uit het mooie Mechelen in Belgie. Na een leuk skypegesprek kozen ze mij als hun fotograaf. En wat was ik daar blij mee! Een leuke dag volgde en naast dat An & Rob ontzettend leuke en relaxte mensen zijn hadden ze een enorm gave locatie. De officiële ceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis van Mechelen. Maar ik heb mijn ogen uitgekeken op hun tweede locatie, namelijk het Verbeke Foundation.

Een groot museum met experimentele en interactieve kunst verspreid over een gigantische ruimte en om de locatie heen. Misschien ken je de Strandbeesten van Theo Jansen wel. De gasten mochten hun tentjes opzetten tussen deze kunstwerken in een kas vol met zand. An & Rob hadden een ceremonie vol met mooie verhalen en een geweldig diner en feest.

Een geweldige dag, met leuke mensen, een top locatie en heerlijk weer. Bedankt dat ik erbij mocht zijn en het mij welkom laten voelen in België!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat