U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Chinese wedding in Amsterdam

[NL] Ik hou ervan om een kijkje te nemen in andere culturen. Dus toen ik door Yoek en Karming gevraagd werd om hun dag vast te leggen was ik erg enthousiast! Zij komen namelijk beiden uit een Chinese familie en verschillende Chinese tradities kwamen terug op hun bruiloft. Zo moet de bruidegom ’s ochtends, voordat hij zijn bruid kan ophalen, allemaal spelletjes doen. Niet allemaal even leuk voor hem, maar wel voor de omstanders. 😉 Ook deden ze een thee ceremonie en was er ’s avonds een Chinees diner in The Sea Palace. Daarnaast had Yoek ’s ochtends een prachtige Chinese jurk aan, die ze later omwisselde voor een sprookjesachtig bruidsjurk.

De ceremonie vond plaats op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid en na een heerlijke taart en receptie vertrok iedereen richting Sea Palace in Amsterdam voor het diner. Al met al een prachtige dag vol leuke elementen!

Bedankt Yoek & Karming dat ik deze mooie dag mocht vastleggen!

[EN] Yoek and Karming asked me if I wanted to capture their wedding day and besides them being a lovely couple I was very enthusiastic to capture a partly Chinese wedding. The day included several Chinese traditions, like a tea ceremony and Chinese food. But the part I find the most fun was when the groom had to do all kinds of games in the morning before he could get to his bride. Fun and lots of laughter guaranteed! The ceremony took place at Landgoed Waterland in Velsen-Zuid and after cake and bubbles they headed to The Sea Palace in Amsterdam for a lovely diner.

Thank you for having me as your photographer!

Make-up and hair by Le Salon Ming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.