U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Esther & Jeroen

[NL] Hoe leuk is het als je kinderen bij je bruiloft aanwezig zijn? Heel leuk! Jeroen en Esther zijn al lang bij elkaar en besloten elkaar het ja woord te geven. Mijntje en Toby waren oud genoeg om alles bewust mee te maken en genoten dan ook echt van deze mooie dag. Een prachtige trouwdag vol plezier, zon, liefde, tranen en Brabantse gezelligheid! Deze dag straalde gewoon een en al plezier uit! Jeroen en Esther hadden er werk gemaakt dat zowel jong als oud een mooie dag hadden en dit is meer dan gelukt.

Voor mij een prachtige dag om te fotograferen, vol met mooie, emotionele en grappige momenten. Bedankt Esther en Jeroen voor jullie vertrouwen! En natuurlijk ook Mijntje en Toby!

[EN] Kids at your wedding? Good idea? Jeroen and Esther thought it was and I couldn’t agree more. Very special to have your own children at your wedding, old enough to remember everything when they are older. Their children, Mijntje and Toby were very exited about the wedding and enjoyed this beautiful day. A day with sunshine, fun, love and the warm welcome feeling where the south of Netherlands is famous for! A beautiful day to photograph with funny and emotional moments. Thank you all for having me on this lovely day! 

Location: De Vlaamsche Schuur
Diner & Party: La Cantina
Cake: Smulfun

 

 

One Reply to “Esther & Jeroen”

  1. Met heel veel dank………. Prachtige reportage emotie en geluk op een speciale manier vastgelegd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.