U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Evrienne

[NL] Prachtige vrouwelijke portretten, ik hou ervan. Spelen met licht, poses en op een locatie op zoek gaan naar goede plekjes. Dus toen een modellenbureau¬†mij vroeg om test foto’s te maken van Evrienne zei ik natuurlijk geen nee! Samen met de talentvolle make-up artist Marion de Waard ging ik aan de slag. Evrienne is een prachtige meid, die kan iedere look kan hebben.

[EN] I love taking beautiful portraits! So when a modelagency asked make-up artist Marion de Waard and me to take some testshots, I was happy to create some beautiful shots! Evrienne, a stunning girl, rocked every shot! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.