You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Beauty / Photoshoot / Styled Shoot

Evrienne

Nederlands
English

I love taking beautiful portraits! So when a modelagency asked make-up artist Marion de Waard and me to take some testshots, I was happy to create some beautiful shots! Evrienne, a stunning girl, rocked every shot! 

Prachtige vrouwelijke portretten, ik hou ervan. Spelen met licht, poses en op een locatie op zoek gaan naar goede plekjes. Dus toen een modellenbureau mij vroeg om test foto’s te maken van Evrienne zei ik natuurlijk geen nee! Samen met de talentvolle make-up artist Marion de Waard ging ik aan de slag. Evrienne is een prachtige meid, die kan iedere look kan hebben.

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat