You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Marjolein & Jasper

Nederlands
English

A beautiful festival wedding somewhere in the woods. Sounds good right? And it was! I already knew Jasper and Marjolein, because there master of ceremony was one of my best friends, so extra fun to capture their wedding. After their first look we went of to Soesterduinen for a beautiful photoshoot. Don’t they look beautiful?

The ceremony took place outside, at Feel Good Tent Event in Laagsche Vuursche, and they weather was perfect. After beautiful words, lots of hugs, and a relaxed afternoon with good coffee it was time for diner followed by a party! Just a beautiful day and I want to thank Jasper and Marjolein for having me as their photographer! 

Wanneer een van je beste vriendinnetjes ceremonie meester is op een bruiloft die je gaat fotograferen dan is dat extra leuk! Dus toen Marjolein en Jasper mij vroegen om fotograaf te zijn was ik natuurlijk enthousiast! Zeker toen ik hoorde toen op het een festival thema zou zijn. Na de first look en een prachtige fotoshoot in Soesterduinen (zien ze er niet prachtig uit?) was het tijd om richting de locatie te gaan.

Een prachtige plek midden in de bossen met veel ruimte en vrijheid, bij Feel Good Tent Event in Laagsche Vuursche. Een perfecte plek voor een buitenceremonie en het weer werkte mee dus beter kon niet. Na twee prachtige speeches van bruid en bruidegom, waarin de liefde tussen deze twee mensen heel duidelijk naar voren kwam, was het tijd voor een relaxte middag en avond. Heerlijk eten, verse koffie, vrienden en familie en een spetterend feest!

Marjolein & Jasper ik wens jullie veel liefde en geluk toe en bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat