You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Madelon & Lodewijk

Nederlands
English

Another beautiful wedding at Fort Vechten, near Utrecht! It was the day of Madelon and Lodewijk and the day started at their hometown Schoonhoven. A beautiful town and after their first look the ceremony took place in the city hall of Schoonhoven.

After a yummy wedding cake we alle went to Fort Vechten where we the sun started shining. We took some shots around the place before diner started and the whole day was fun and relaxed. Madelon and Lodewijk, you both looked beautiful and thank you for having me as your wedding photographer! 

Wederom een prachtige bruiloft bij Fort Vechten! Madelon en Lodewijk gaven elkaar op deze prachtige dag het jawoord en ik was de gelukkige om dit vast te leggen. De dag starte in hun woonplaats Schoonhoven, een prachtig stadje en het jawoord gaven ze in het gemeentehuis.

Na een receptie en het snijden van de taart ging iedereen richting Fort Vechten waar het diner en feest zou plaats vinden. De zon begon te schijnen en na een mooie fotoshoot was het tijd voor het diner inclusief een paar zeer grappige en mooie speeches. Madelon en Lodewijk, jullie zagen er prachtig uit en ik vond het een sfeervolle en mooie dag. Bedankt dat ik hierbij mocht zijn!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat