U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Madelon & Lodewijk

[NL] Wederom een prachtige bruiloft bij Fort Vechten! Madelon en Lodewijk gaven elkaar op deze prachtige dag het jawoord en ik was de gelukkige om dit vast te leggen. De dag starte in hun woonplaats Schoonhoven, een prachtig stadje en het jawoord gaven ze in het gemeentehuis. Na een receptie en het snijden van de taart ging iedereen richting Fort Vechten waar het diner en feest zou plaats vinden. De zon begon te schijnen en na een mooie fotoshoot was het tijd voor het diner inclusief een paar zeer grappige en mooie speeches. Madelon en Lodewijk, jullie zagen er prachtig uit en ik vond het een sfeervolle en mooie dag. Bedankt dat ik hierbij mocht zijn!

[EN] Another beautiful wedding at Fort Vechten, near Utrecht! It was the day of Madelon and Lodewijk and the day started at their hometown Schoonhoven. A beautiful town and after their first look the ceremony took place in the city hall of Schoonhoven. After a yummy wedding cake we alle went to Fort Vechten where we the sun started shining. We took some shots around the place before diner started and the whole day was fun and relaxed. Madelon and Lodewijk, you both looked beautiful and thank you for having me as your wedding photographer! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.