You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Wedding

Marloes & Marco

Nederlands
English

Marco and Marloes are together for a long time and they decided that is was time to get married. They choose a beautiful location near Utrecht and wanted to marry outside. The location was beautiful decorated by Brisked and after a great entrance by boat they said I do! Time for drinks, fun and food.

They ended there relaxed and fun wedding with a great party, which they started with an energetic first dance! I really enjoyed capturing their day and I want to thank them for a beautiful day and for their trust in me! 

Op een zonnige ochtend in september was het de dag van Marco & Marloes! Een prachtig stel dat al lang samen is en op deze dag elkaar graag het jawoord wilden geven. En daarvoor kozen ze een prachtige plek! Namelijk Fort Vechten in Bunnik. Een groot gebied, ideaal voor een prachtige buiten bruiloft. De locatie werd sfeervol aangekleed door Brisked en na een romantische aankomst per roeiboot was het tijd voor de ceremonie. Ik ben gek op buitenbruiloften, want het geeft een ontspannen sfeer en het geeft mij ruimte om meer ongemerkt foto’s te nemen van verschillende hoeken. En er gaan niks boven natuurlijk licht natuurlijk!

Na twee prachtige geloftes van beiden en een overduidelijke JA was het tijd voor een borrel! De dag vloeide perfect in elkaar over, een ontspannen borrel, een heerlijke bbq en een spetterend feest geopend door een openingsdans!

Marloes & Marco bedankt voor jullie vertrouwen en de geweldige dag!

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat