U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Marloes & Marco

[NL] Op een zonnige ochtend in september was het de dag van Marco & Marloes! Een prachtig stel dat al lang samen is en op deze dag elkaar graag het jawoord wilden geven. En daarvoor kozen ze een prachtige plek! Namelijk Fort Vechten in Bunnik. Een groot gebied, ideaal voor een prachtige buiten bruiloft. De locatie werd sfeervol aangekleed door Brisked en na een romantische aankomst per roeiboot was het tijd voor de ceremonie. Ik ben gek op buitenbruiloften, want het geeft een ontspannen sfeer en het geeft mij ruimte om meer ongemerkt foto’s te nemen van verschillende hoeken. En er gaan niks boven natuurlijk licht natuurlijk!

Na twee prachtige geloftes van beiden en een overduidelijke JA was het tijd voor een borrel! De dag vloeide perfect in elkaar over, een ontspannen borrel, een heerlijke bbq en een spetterend feest geopend door een openingsdans!

Marloes & marco bedankt voor jullie vertrouwen en de geweldige dag!

[EN] Marco and Marloes are together for a long time and they decided that is was time to get married. They choose a beautiful location near Utrecht and wanted to marry outside. The location was beautiful decorated by Brisked and after a great entrance by boat they said I do! Time for drinks, fun and food. The ended there relaxed and fun wedding with a great party, which they started with an energetic first dance! I really enjoyed capturing their day and I want to thank them for a beautiful day and for their trust in me! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.