You are using Internet Explorer. This website only supports modern browsers. Please use Chrome, Firefox, Safari or Edge.
menu
scroll down

in Beauty / Fashion / Styled Shoot

Summer bridal looks

Nederlands
English

I met the talented Ava on a wedding and last summer we decided to work together for a styled shoot. Stunning Romy was our model en Ava created some beautiful bridal looks. Ava will be available this summer in Europe and I hope to work with her soon! 

Op een mooie bruiloft afgelopen zomer heb ik Ava leren kennen. Een getalenteerde make-up artist en haarstylist uit Australië. We besloten een fotoshoot samen te plannen en op een zonnige dag gingen we Amsterdam in! Ava creëerde een aantal prachtige bruiloft looks bij beauty Romy. Deze serie is gepubliceerd op de leuke website van Girls of Honour. Pasgeleden heb ik nog een keer mogen samen werken met Ava in het prachtige Australie (waarover binnenkort een blog verschijnt!).

Ava komt aankomende zomer naar Europa, en ik hoop snel weer samen te mogen werken met haar! 

Credits:
Hair & Makeup & Styling Ava Belle
– Model: Romy @ Euromodel
Bridal Couture Anita Gates
– Location Amsterdam, Netherlands

Willen jullie meer weten over pakketten, prijzen en bruidsalbums?

Contact opnemen
WhatsApp chat