U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Summer bridal looks

[NL] Op een mooie bruiloft afgelopen zomer heb ik Ava leren kennen. Een getalenteerde make-up artist en haarstylist uit Australie. We besloten een fotoshoot samen te plannen en op een zonnige dag gingen we Amsterdam in! Ava creëerde een aantal prachtige bruiloft looks bij beauty Romy. Deze serie is gepubliceerd op de leuke website van Girls of Honour. Pasgeleden heb ik nog een keer mogen samen werken met Ava in het prachtige Australie (waarover binnenkort een blog verschijnt!).

Ava komt aankomende zomer naar Europa, en ik hoop snel weer samen te mogen werken met haar! 

[EN] I met the talented Ava on a wedding and last summer we decided to work together for a styled shoot. Stunning Romy was our model en Ava created some beautiful bridal looks. Ava will be available this summer in Europe and I hope to work with her soon! 

 

Credits:
Hair & Makeup & Styling Ava Belle
Model: Romy @ Euromodel
Bridal Couture Anita Gates
Location Amsterdam, Netherlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.