U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Bram & Tessa

[NL] Een festival bruiloft, dat was wat Bram en Tessa voor ogen hadden op hun trouwdag. Nu kan je een aantal elementen doorvoeren of het gewoon goed doen. Dat laatste was wat Bram en Tessa deden! Prachtige aankleding van KRIJT, tarrotkaarten leggen, heerlijk eten van Try Thai, drank van Copa Cava, goeie muziek van Power to the Pipo en Radio Feelgood en trouwen in de buitenlucht. En dit alles op de prachtige locatie buurtboerderij Ons Genoegen in Amsterdam. Een mooie combinatie van familie en vrienden die er de hele dag bij waren.

Tessa en Bram besloten om in de avond, net voor zonsondergang in de buitenlucht te trouwen. En in plaats van stoeltjes netjes op een rij mocht iedereen staan en zitten waar ze wilden (bomen waren ook een optie). Tessa’s broer leidde de ceremonie en na een hartstochtelijke ja was het tijd voor feest! Al moest er eerst nog een heerlijke taart van kaas worden aangesneden.  Voor mij als fotograaf was deze bruiloft super om te fotograferen. Niet alleen om dat Bram en Tessa ontzettend relaxte en leuke mensen zijn, maar ook vanwege hun vertrouwen en de leuke elementen tijdens deze dag.

Bram en Tessa, bedankt dat ik hierbij mocht zijn en ik wens jullie veel geluk samen en in jullie nieuwe huis!

[EN] A festival themed wedding, that was what Tessa and Bram wanted for their big day. And a festival it was! Music, good food, lot’s of relaxed people, fun elements and beautiful decoration by KRIJT. Music by Power to the Pipo and Radio Feelgood, speeches followed and after the great food from Try Thai it was time for their ceremony. They decided to start the ceremony around sunset at Buurtboerderij Ons Genoegen in Amsterdam and instead of a formal ceremony they wanted it to be personal and relaxed. Their guest could sit or stand everywhere they wanted (including trees) and Tessa brother leaded the ceremony. After a great and funny speech and a good kiss it was time to party! But not before they cut their yummy cake made out of cheese! It was an amazing day and I wish them both all the best! 

Weddingmovie made by de Filmmeisjes, check it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.