U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Maurits & Karin

[NL] Waar denk je aan bij een strandbruiloft in Zandvoort? Lekker warm weer, een ceremonie in de zon, zand tussen je tenen, een relaxte sfeer, ijsjes en een prachtige zonsondergang. Meer heb ik niet nodig om de prachtige dag van Maurits en Karin te omschrijven. Een stel dat duidelijk genoot van hun dag, er prachtig uit zag en alle mensen die belangrijk voor ze waren erbij hadden. Inclusief mooie speeches, indrukwekkende pianostukken en vooral veel plezier. Deze dag was voor mij een feest om vast te leggen! Karin en Maurits, bedankt voor jullie volste vertrouwen in mij!

[EN] Sand between your toes, a ceremony on the beach, hot weather, cooling down with ice-cream and a perfect sunset. Sounds like a perfect beach wedding right? Exactly the wedding of Maurits and Karin in Zandvoort. A relaxed couple who fully enjoyed their day with their loved ones. Beautiful words were spoken, dads who played piano and just an overall relaxed day. Karin and Maurits, thank you for your trust in me, I had a great time capturing your day!

Beachclub N5

Location: Beachclub 5 in Zandvoort
Flowers: You Did Floral Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.