U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Jaap & Nicole

Ieder stel heeft zijn eigen mooie reden om te trouwen. Maar soms kom je een stel tegen met een extra bijzonder verhaal. Dit was het geval bij Jaap & Nicole. Ongeveer twee weken voor hun trouwdatum ontving ik een mail of ik hun dag kon vastleggen. Gelukkig kon ik nog en we spraken snel af om de dag door te spreken. Ik kreeg een prachtig verhaal te horen en zag twee mensen die tot over hun oren verliefd zijn! Nicole’s vader was ernstig ziek en haar grote droom was dat haar vader haar kon weggeven tijdens haar bruiloft. Nu kennen Jaap & Nicole elkaar nog niet heel lang, maar Jaap ging op zijn knieën om haar droom uit te laten komen en omdat hij het gewoon zeker wist.

En dat deze twee mensen bij elkaar horen, daar kan ik echt helemaal niks tegenin brengen! Dat kan iedereen zien! Het werd een intieme dag met familie en vrienden die dichtbij staan. In een prachtig kerkje in Laagsche  Vuursche was de kerkdienst gevolgd door een heerlijk diner. Een mooie groep mensen bij elkaar en ik ben ontzettend blij dat ik dit heb mogen vastleggen. Helaas is Nicole haar vader kort na de bruiloft overleden, en ik wens Nicole en de familie ontzettend veel sterkte. Ik denk dat de foto’s laten zien wat een mooie band deze familie heeft en ik wens Nicole & Jaap veel liefde en geluk samen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.