U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Family photoshoot!

[NL] Twee jaar geleden deed ik een fotoshoot met Pauline en Patrick die in verwachting waren van hun eerste kindje. Benjamin is nu inmiddels bijna twee jaar en er komt een broertje of zusje aan! Goede reden dus voor een nieuwe fotoshoot. Extra leuk is dat ik volgend jaar zomer ook nog eens hun huwelijk mag vastleggen! Op een mooie zaterdagmiddag gingen we de heide op en terwijl er een prachtig herfstzonnetje scheen had dit gezin de grootste lol! Een feest om te fotograferen!

[EN] Two years ago I did a photoshoot with Pauline & Patrick who where expecting their first child. Benjamin is almost two now and a new familiemember is on the way! Perfect reason for a fun photoshoot near Utrecht. While the sun was shining and the autumn colors are coming through I had an easy job with this happy family! And the best is, I will be their wedding photographer next year!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.